Disputa intre Laura si finalista primului sezon "Bravo, ai stil!", Larisa: "Eu nu stiam cata munca e pentru doua ore de emisie. Cerintele au fost mult mai mari"/ " Dar tu credeai sa se filmeaza 30 de min pentru o ora jumate de emisie pe post?''/ "Eu nu te

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 mai 2017, 10:33

Atat Laura cat si Larisa au fost prezente in platoul "Bravo, ai stil! Panorama" unde au comentat, fiecare din perspectiva ei, ce a insemnat competitia "Bravo, ai stil!" pentru ele.

Dupa ce Larisa a adus in platoul "Bravo, ai stil! Panorama" cateva argumente spunand ca ij primul sezon "Bravo, ai stil!", fetele au fost mult mai determinate sa castige, iar in Gale faceau spectacol, Laura a tinut sa o contrazica si i-a spus ca este foarte greu ceea ce se intampla in spatele scenei si ca nu si-a imaginat ca va fi asa: "Din punctul meu de vedere, Larisa nu mi-a argumentat cu nimic ce a facut diferenta intre sezonul unu si sezonul doi.

Noi nu am stiut programul emisiunii, cate ore se filmeaza, cate tinute sa avem. De ce sa fie logic daca eu nu am lucrat in televiziune. Nu stiam cata munca e in spate pentru doua ore de emisie. Cerintele au fost mult mai mari in sezonul doi.."

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.