Disputa intre participanti! Dinu, invidiat de colegii sai pentru succesul lui la femei! Iata ce replici acide au lansat acestia si cum a incercat barbatul sa tina piept ironiilor

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:48

Participantii au fost scosi din sarite de atitudinea lui Dinu, care are lipici la femei si este curtat de cele mai multe pretendente.

Marian si Bogdan l-au surprins pe Dinu la vestiar si au profitat sa ii transmita faptul ca sunt invidiosi pe colegul lor, deoarece acesta are succes la femei, reusind sa le atraga in plasa foarte rapid si mai mult decat atat acestea se cearta intre ele pentru a-l cuceri.
Cei doi colegi si-au exprimat nemultumirea fata de Dinu, acuzandu-l ca se foloseste de anumite trucuri pentru a le cuceri pe femeile sosite la paravan, dar si pe cele din randul participantelor.


"Nu inteleg ce vad femeile la Dinu! Toate ii cad la picioare! Sunt sigur ca intre DInu si Magda s-a intamplat ceva! Ce le faci, ma, de se bat astea pe tine?", a spus Marian.

"E vorba despre atitudine, nu fac nimic special ca sa le cuceresc! Daca va spun tot adevarul despre cuceririle mele, o sa ma invidiati! Femeile vor barbati romantici, iar cand se stinge lumina asteapta...
furtuna!", a replicat Dinu.
Iata cum a continuat disputa lor in platou, dupa vizionarea imaginilor, pe aceeasi tema, a invidiei:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: