Distractie fara margini de ziua de nastere a lui Madalin Ionescu! Prezentatorul WOWbiz a petrecut alaturi de familie si prieteni

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Sarbatoare mare pentru prezentatorul emisiunii WOWbiz, Madalin Ionescu! A implinit frumoasa varsta de 45 de ani, asa ca a vrut sa aiba in jurul lui doar persoanele dragi.

Gazda petrecerii a fost, fireste, frumoasa lui sotie, Cristina Siscanu. Si n-au fost putine momentele in care am fi putut baga mana in foc ca ea si Madalin au cam uitat ca sunt in fata camerelor. Cel mai frumos dar pe care l-a primit Madalin Ionescu anul acesta a venit de la fiica sa Stefania.

"Ce cadou i-ai luat lui tati? Aaa…dragostea mea pentru el…. Am luat BAC-ul cu o nota mare daca pot sa spun asa.

9 si 10 da, si am intrat la facultate, la buget si asta", a declarat fiica indragitului prezentator.

Madalin Ionescu numai ce s-a intors din vacanta, dar a  avut timp deja sa pregateasca noul sezon al emisiunii Wowbiz. De altfel, si la petrecere, tot alaturi de colaboratorii si prietenii sai din kanal D l-am gasit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O

sa rup, in noul an am niste megaplanuri si cred ca am o relatie speciala cu Dumnezeu si am senzatia ca se vor intampla foarte multe lucruri frumoase", a spus Madalin Ionescu.

Vedeti un filmulet cu imagini de la petrecerea lui Madalin pe wowbiz.ro.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.