DISTRACTIE la Brosteni. Pensionarii au dansat toata noaptea la bal

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 20:40

Cei mai aprigi dansatori s-au nascut la sat! Nu ne credeti? Priviti cum se distreaza pensionarii din Brosteni la bal!

N-ai zice ca sunt pensionari cu acte in regula! Au trait o viata in mijlocul naturii, si nici acum, la batranete nu se lasa cu una cu doua. Brostenii trecuti de anii tineretii dau an de an petreceri la care voia buna este cuvantul cheie! Imbracati la patru ace, doamnele si domnii danseaza de parca ar fi la un concurs de dans!

Dar, dintr-o mare de pensionari, cativa se fac remarcati! Domnul cu cravata, domnul cu burtica si domnul tras prin inel! Sa ii vedem in actiune! Primul care intra in scena este dansatorul cu cravata! Sa nu credeti

ca tanarul pensionar se lasa condus de doamne, chiar daca s-a lasat tras de nas de partenera! Dansatorul nostru vrea sa arate tuturor ca se pricepe sa se miste pe orice melodie! Are si ceva preferinte!

Il lasam pe domnul cu cravata si ne indreptam atentia spre ceilalti doi dansatori. Intra in scena pensionarul cu burtica! E un talent innascut. Deci, n-are cum sa evolueze asa in ultimul rand! Isi face loc si intra in mijloc, sa incinga atmosfera! Daca doamnele nu se dau in vant dupa slagare, nu-i nimic! Apare partenerul care il completeaza perfect: domnul tras prin

inel. Ce sincron este intre cei doi-ai zice ca au luat lectii de dans!

Iar ringul devine neincapator pe melodii latino! Dansatorul nostru ar vrea sa se miste pe ritmuri fierbinti alaturi de o doamna, dar cam greu de gasit una pe masura! Nu-i nimic! Dansatorii nu se supara! Muzica ii inspira asa ca miscarile vin de la sine toata noaptea!

##VIDEO102324##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.