Distractie pe cinste pe platourile de filmare ale serialului "Furtuna pe Bosfor". Uite ce fac actorii Erkan Pettekaya( Cihan ) si Civan Canova ( Rhami ) cand sunt in pauzele dintre filmari!

Author: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Cihan si Rhami sunt tata si fiu in serialul "Furtuna pe Bosfor". E adevarat Rhami este personajul care urzeste intrigi si cauta tot timpul oportunitati din care sa mai castige ceva bani, insa nu vrea sa decada cu niciun pret in ochii fiului sau.

E adevarat Rhami este personajul care urzeste intrigi si cauta tot timpul oportunitati din care sa mai castige ceva bani, insa nu vrea sa decada cu niciun pret in ochii fiului sau.

In realitate, Erkan Pettekaya si Civan Canova sunt prieteni la catarma. Ba mai mult, in pauzele dintre scenele pe care le au de filmat, cei doi se distreaza pe cinste. la un moment dat Erkan se apleaca si ii saruta mana lui Civan si apoi incepe sa cante.

Momenteul este extrem de amuzant, mai ales ca atat Erkan cat si Civan rad si ei pe seama acestor momente, ca de altfel intreaga echipa de filmare care si participa la micile pauze pline de umor!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.