Distractie pe sosea! Nu ne este dat sa vedem in fiecare zi astfel de imagini pe strada

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Nu ne este dat sa vedem in fiecare zi astfel de imagini pe strada. Ce mai putem spune, mare e gradina lui Dumnezeu si multi au sarit gardul!

Un avion cu motor!? O masina care nu pare sa fie de pe lumea aceasta! Nu stim daca o vom vedea in urmatorii ani si la noi in tara, dar americanii sunt tare mandri de ea! Oare o fi o marca exclusivista? Pilotul si pasagerul au atras toate privirile! Parca mai au un pic si isi iau zborul.

Dar, dupa cum se vede, nu este nici pe departe un avion, ci doar o masina modificata in cel mai ingenios mod! Dar masina-avion are concurenta serioasa.

In Argentina, unor bieti turisti le-a fost dat sa vada cea mai nastrusnica masina vie!

Soferul nu are nevoie de o casca speciala! Palaria e de ajuns! Iar franghia, in loc de volan, este manuita de barbat cu o precizie matematica! Pana si acrobatii ar putea sa ia lectii de echilibristica.

Pentru excentricul barbat, scandura pe care s-a asezat pare sa fie un "accesoriu" confortabil, spre amuzamentul turistilor care l-au surprins asupra faptului.

##VIDEO110545##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.