Distracție și voie bună la petrecerea Kanal D. Cei prezenți au închinat un pahar de vin din Viile Metamorfosis în cinstea verii

Author: Amalia Georgescu

Vinurile de la Viile Matamorfosis, foarte apreciate la petrecerea Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Venirea verii este un eveniment care merită sărbătorit, iar pentru că un pahar de vin este alegerea perfectă pentru momentele cu adevărat speciale, invitații la BBQ party Kanal D au ciocnit un pahar de vin din Viile Metamorfosis.

La ceas de sărbătoare, un pahar de vin rece, cu o aromă discretă și care să încânte simțurile este cea mai potrivită alegere. Astfel, la BBQ party Kanal D, cei prezenți s-au putut bucura de vinurile de la Viile Metamorfosis.

Kanal D, petrecere pe cinste la început de vară

Orice eveniment important cere să fie sărbătorit, iar Kanal D știe acest lucru, motiv pentru care a organizat o petrecere pe cinste la început de vară. Evident, totul s-a desfășurat în aer liber, invitații bucurându-se de vremea frumoasă și de temperaturile ridicate.

La BBQ party Kanal D, vedetele postului, angajații, dar și restul invitaților au lăsat de-o parte, preț de câteva ore, activitățile obișnuite și s-au bucurat de preparatele la grătar delicioase, intrând astfel în atmosfera de sărbătoare.

Pentru că în zilele toride de vară un pahar de vin rece se potrivește indiferent de momentul zilei, Viile Metamorfosis  au pus la dispoziția invitaților mai multe sortimente din care să aleagă. Evident, vinurile albe și cele roze au fost în topul preferințelor, fiind cunoscut faptul că, de obicei, vinurile albe seci, dar și cele roze seci se potrivesc cel mai bine cu carnea pregătită la grătar, aceste sortimentele de vin reușind să completeze perfect gustul fripturii la grătar.

Vinurile oferite de Viile Metamorfosis au o aromă aparte, acestea făcând parte din categoria vinurilor sofisticate, elegante și care se potrivesc momentelor cu adevărat speciale. Astfel, pentru a întâmpina așa cum se cuvine venirea verii, cei care au participat Summer BBQ party Kanal D au închinat un pahar de vin în cinstea verii, anotimpul iubit de toată lumea, asociat cu distracția și vacanța. 

Prezenți la eveniment, matinalii George Tănase și Viviana Sposub au intrat în atmosfera de petrecere. Zâmbitori și puși pe distracție, cei doi s-au bucurat de aroma vinului roze de la Viile Metamorfosis și au socializat cu cei din jur.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.