Distributia serialului de succes Bahar: Viata furata, completata pe ultima suta de metri! Uite ce anunt nou a facut producatorul pe contul lui de socializare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 04:05

Hüseyin Samson si-a indeplinit marele vis si anume acela de a avea o distributie de exceptie pentru serialul "Bahar: Viata furata."

In ciuda nenumaratelor schimbari, plecari si reveniri ale actorilor care fac parte di distributia serialului, se pare ca Hüseyin Samson, cel care se afla la carma de regizor a reusit sa ii aiba pe cei doi protagonisti in continuare.

El a facut marele anunt si anume ca Ezgi Asaroglu va face parte in mod oficial di distributia serialului, alaturi de Keremcem.

Inca de acum cateva zile, Keremcem a anuntat ca vor fi in formula completa, insa nu i-a pronuntat numele si partenerei sale de serial, Ezgi Asaroglu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.