„Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2023, 12:39

Femeia de 55 de ani se întorsese de la psihatrie de o săptămână și locuia alături de mama ei, în aceeași curte

Sursa: observatornews.ro

Nici bine nu a ieșit de la Psihiatrie, că o femeie din Maramureș și-a ucis mama, după care, sperând că va scăpa, a fugit în pădurea din spatele casei. Vestea crimei a circulat repede printre săteni, mai ales că se știa de problemele femeii.

O femeie din Maramureș, în vârstă de 55 de ani, și-a ucis mama. Criminala a ajuns, din nou, la psihiatrie, după ce abia ieșise de acolo, în urmă cu scurt timp.

O femeie din Maramureș și-a ucis mama, în vârstă de 80 de ani

Incidentul a avut loc ieri dimineață, 20 martie, în Maramureș, comuna Tăuții de Sus. Femeia de 55 de ani se întorsese de la psihatrie de o săptămână și locuia alături de mama ei, în aceeași curte.

Certurile dintre cele două erau extrem de dese și, din cauza furiei și a problemelor psihice pe care le avea, femeia a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat mama. Vecinii știau de problemele pe care criminala le avea, iar ceea ce s-a întâmplat a ajuns repede și la urechile altor săteni.

„Aici stătea o bătrână cu fiica sa.

Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp”, „Am auzit că a omorât-o. Mi-a spus o vecină, care a trecut pe drum, că i-a spus nepotul bătrânii. Așa ceva am auzit”,
au declarat vecinii, conform observatornews.ro.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristian fostei sale soții înainte de a intra cu viteză într-un TIR, pe E85: ”Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia s-a ascuns în pădure, dar fără rezultat

În încercarea de a scăpa de faptele comise, femeia de 55 de ani a fugit în pădurea din spatele casei, dar oamenii legii au găsit-o în scurt timp, ajutați de vecinul căruia îi povestise isprava făcută.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus.

Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului.

Citește și: Ancheta în cazul dublei crime din Iași se complică, la peste un an de când a avut loc! Ce a dezvăluit avocata principalului suspect: „Aceste detalii încep să îi susțină nevinovăția lui”

„Cercetarea la fața locului s-a efectuat de o echipă operativă complexă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a transmis Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPH Maramureș.

Femeia a ajuns, din nou, la psihiatrie și este acuzată de omor calificat. Ceea ce a dus la escaladarea conflictului au fost certurile legate de consumul de băutură al acesteia, viciu cu care mama ei nu era de acord.

„O nenorocire. Ea a fost la dezalcoolizare și a revenit de o săptămână. Fata stătea în casa din față, distrugea tot când îi venea sevrajul. În urmă cu o lună sau două i-a spart ușa la mă-sa și a strigat să sune la 112”, a mai spus un vecin.