Divele care au trecut de prima tinerete, dar nu si-au gasit jumatatea! Pe ele cine le mai ia?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Norocul in amor nu-i pentru toata lumea.

O demonstreaza cu varf si indesat cateva dintre divele autohtone care, desi au trecut deja de prima tinerete, par sa-nu si gaseasca jumatatea. Oare chiar nu le este menit sa le apara Fat Frumos in cale?

Nu ne vine sa credem ca Tania Budi e nemaritata! Cu siguranta nu sunt putini cei care suspina dupa ochii ei albastri ca marea si pletele-i balaie ca spicul de grau, insa vedeta pana la 46 de ani nu si-a intalnit jumatatea! Chiar daca in trecut s-ar fi iubit cu Dan Bitman, Botezatu, Adrian Cristea sau cu manechinul turc Ender Atac, Tania e

solo!

Catinca Roman implineste in curand 47 de ani si totusi nu s-a asezat la casa ei. Cei drept, a fost casatorita acum multi ani cu coregraful Petre Dumitrescu, cel care de altfel i-a daruit si o fiica. Relatia lor a durat doar trei ani, iar dupa divort, Catinca si-a pus in asteptare viata personala. Ar fi cazul sa-i dea play pentru ca batranetea bate la usa!

Excentrica DJ Wanda copilareste chiar si acum, la 38 de ani! Calatoreste fara oprire, pune muzica in cele mai tari cluburi, se distreaza pe cinste, insa nu-si gaseste alesul! Ea
spune ca a fost ceruta in casatorie in repetate randuri. Pai si atunci? Nu s-a inventat masculul caruia sa-i raspunda cu un simplu "DA"!?

Credeti-ne pe cuvant ca Maria Radu nu s-a afisat niciodata public cu vreun iubit. La 39 de ani, artista spune ca personalitatea ei puternica este cea care ii baga in sperieti pe barbatii slabi de inger. Ori de cate ori este intrebata de viata amoroasa, ea ocoleste subiectul, asta pentru ca alesul intarzie sa apara!

Crina Matei, de cand a incheiat definitiv relatia cu faimosul tambalagiu Marius Mihalache, este singura singurica.
Gura targului spune ca actrita s-ar fi iubit cu un june din gasca Printului Adrian Cristea, insa relatia lor a fost una doar cu beneficii. Deci sex la greu, clipe placute, insa nimic mai mult. De ce?

Luana Ibacka, dupa ce a divortat de exoticul Cabral, nici ca i-a mai gasit inlocuitor. La 47 de ani, a cam ramas cu ochii in soare. E singura si neconsolata!

O fi ea frumoasa si fashionista convinsa, dar Andreea Raicu, la aproape 37 de ani, nu sta bine deloc la capitolul dragoste.
N-a reusit sa-l convinga pe Tudor Chirila sa-I dea inelul si nici pe tenismenul Horia Tecau, unul dintre ultimii iubiti din lista ei.

Of, of, oare pe ele cine le ia de soate?
##VIDEO116073##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii