Divele din Romania s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Care e oare reteta vedetismului?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Cum sa te chemi diva fara sa ai in maneca o reteta? Pe principiul "Esti rujata si "dotata, devii vedeta peste noapte", starletele au rasarit ca ciupercile dupa ploaie in fata camerelor de filmat.

##VIDEO85164##Pe asta a mizat, oare, Monica Gabor cand a dat buzna in showbiz? Perfect adevarat, daca ne aducem aminte de debutul fostei dive de la Izvorani in lumea mondena. Pana la urma, cine o stia pe Monica Gabor inainte sa se marite cu Irinel?

Si cate n-am auzit de fosta sotie a lui Irinel Columbeanu! Pe cate pagini de ziare n-a fost cap de afis, cati jurnalisti nu s-au tinut scai dupa diva care intr-un final i-a spus "Pa" lui Iri! Tusuri intregi de cerneala s-au varsat in ziare, blituri dupa blituri au fost pe fosta stapana a inimii

lui Irinel Columbeanu!

O alta profesoara intr-ale vedetismului este, fara doar si poate, Bianca Dragusanu! Cate n-a facut Bianca de dragul reflectoarelor! Si insistentele ei au dat roade, pana la urma. Urmatoarea diva pe lista este Antonia. Proaspat intoarsa din America, "Morena", dupa cum ii era melodia, este noua starleta mondena.

Iar triunghiul amoros in care a fost implicata a facut, la propriu, deliciul vanatorilor de stiri mondene.

Cum sa rateze Antonia prima pagina a ziarelor de scandal, cand gura targului striga ca Alex Velea si-a inselat nevasta, vreme buna, cu ea! Unde mai pui ca nonconformistul artist a si divortat intre timp!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cu asa maestre intr-ale vedetismului, nu-i de mirare ca romancele au furat reteta

succesului. N-o sa va vina sa credeti peste ce viitoare dive am dat! Priviti-lecu atentie, caci domnisoarele promit! Ramane de vazut daca vor avea succes!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.