DIVORT DE MILIOANE! Cat il costa pe Georgica Cornu infidelitatea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:21

Fosta partenera de viata ii cere milionarului o suma exorbitanta pentru relatia extraconjugala pe care a avut-o cu Marina Almasan.

Imbracat la patru ace, Georgica Cornu a iesit din sala de judecata cu zambetul pe buze. Nu pentru ca ar fi ajuns la o intelegere cu sotia, ci pentru ca solicitarea femeii i se pare hilara: fosta partenera de viata ii cere in instanta un milion de euro daune morale, jumatate din avere si custodia celor doi copii. Oana vrea ca omul de afaceri sa plateasca cu varf si indesat pentru ca a facut publica relatia lui Marina Almasan, desi era inca casatorit cu ea.


Milionarul este totusi sigur ca averea lui va ramane intacta. Mariajul lor s-a terminat cu mult timp inainte de divort pentru ca sotia lui ar fi calcat prima stramb. Georgica Cornu nu si-a schimbat pozitia de la prima infatisare in procesul de divort, din mai anul trecut. Chiar daca existau voci care sustineau ca cei doi se vor impaca, milionarul spune mai hotarat ca niciodata ca nu exista cale de impacare.


Eleganta ca de obicei, Oana Cornu a renuntat la costumele deux-pieces si a optat pentru un palton negru, cu guler mare din blana naturala. Ca sa fie probabil in tendintele coafurilor de primavara, sotia milionarului a inlocuit cocul sofisticat cu buclele lejere. Singurul lucru neschimbat a fost atitudinea in fata camerelor de filmat. Un zambet trist, nici o declaratie.

Georgica Cornu s-a afisat de curand in prezenta Marinei Almasan la un targ de nunti din Timisoara, semn ca relatia lor este mai stransa ca oricand.
Milionarul s-a indragostit de vedeta de televiziune in urma cu un an, iar relatia lor a fost presarata de scandalurile cu fostii parteneri de viata.

Procesul de divort dintre milionar si sotie va fi unul anevoios. Au de impartit o avere uriasa, estimata de Topul Forbes la aproape 80 de milioane de euro. Judecatorii mai trebuie sa decida si in grija cui vor ramane cei doi copii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.