Divort de milioane! Miliardarul Ioan Nicolae se desparte de sotie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Ce se intampla cu magnatii Romaniei? Dupa mult trambitatul divort al lui Dinu Patriciu, acum si Ioan Niculae, cel mai bogat roman din tara se desparte.

Si bogatii plang, cateodata! Si chiar daca nu varsa lacrimi, au si ei problemele lor. Ioan Niculae nu face exceptie. Dupa ani multi de casnicie, se desparte sotia sa. Magnatul a fost cel care a depus aceasta cerere. Banii din belsug nu le-au adus fericirea si nici nu i-au ajutat s-o intretina. Cei doi s-au prezentat la Judecatorie ca sa se desparta.

Cu siguranta, cei doi nu divorteaza din cauza banilor.

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogati romani cu o avere estimata la 1,1 miliarde de euro. Motivul ar fi se pare faptul ca Niculae ar fi incercat sa-si gaseasca alinarea in bratele altor femei. Presa a relatat ca Niculae ar fi avut o amanta pe care o alinta "Boticut". Magnatul a refuzat, insa, sa dea vreun detaliu. A fost cat se poate de tacut.

Despartirea nu este singurul lucru pe care sotii Niculae il au rezolvat in justie.
Aceasi instanta care judeca divortul trebuie sa stabileasca si cum se imparte averea. De data aceasta, sotia este cea care a introdus actiunea de partaj, suparata probabil ca sotul a decis sa o paraseasca. S-a gandit poate sa-si asigure viitorul. Mai ales ca ar fi de impartit 1.1 miliarde de euro. Ramane de vazut ce vor hotari judecatorii, pentru ca se pare ca nu mai exista cale de impacare. Nicolae ar vrea sa-i ia sotiei pana si dreptul de a-i purta numele.

Pentru acest divort, exista, insa, si o alta ipoteza. Divortul si partajul sunt doar o stratagema pentru a pune la adapost averea. Asta pentru ca Ioan Niculae este cercetat in mai multe dosare penale, care l-ar putea lasa fara cateva zeci de milioane de euro. Daca macar o parte din avere va fi pe numele sotiei, atunci, aceasta nu va mai putea fi executata.

Revolutia din 1989 l-a prins pe Ioan Niculae, dupa cum a declarat presei, in repetate randuri, fara niciun ban in buzunar.

A importat dulciuri la inceput, asa a facut primii 13.000 de dolari. Averea sa a atras si echipe straine de televiziune care au facut reportaje ample despre omul de afaceri.

Apoi lucrurile au curs de la sine, iar Ioan Niculae a devenit din ce in ce mai bogat si patron al echipei de fotbal Astra Giurgiu. Niculae are, insa, si alte proprietati inaccesibile omului de rand, si un avion care a costat nu mai putin de 14 milioane de dolari.

Ca sa nu mai spunem de masini! In garaj are 10 autoturisme, printre care se numara firme prestigioase precum Lexus, Hummer si Bentley.

##VIDEO79479##

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”