Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer ar fi fals! Ce acuzații au primit cei doi: „Strategie de marketing, e o modă la vedete”

Author: Lavinia Medrea

Ce acuzații au primit cei doi

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer, după 18 ani de relație, a luat pe toată lumea pe nepregătite, motiv pentru care mulți oameni au început să-i acuze că divorțul este doar o strategie de marketing.

Deea și Dinu Maxer au anunțat, în urmă cu cinci zile, că relația lor a luat sfârșit și urmează să divorțeze. După 18 ani de relație și 14 de căsnicie, oamenii au rămas șocați de anunț, motiv pentru care au ajuns să-i acuze că divorțul este o strategie de marketing.

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer ar fi fals

„Asta-i o chestie de Market! Așa se întâmplă cu artiștii? Când vor puțină atenție din partea tabloidelor bagă scuza unei neînțelegeri sau a unui divorț.

Citește și: Mesajul postat de Deea Maxer, după ce și-a luat ambii copii la ea: „Tot ce contează”

Țin să cred că asta ar fi doar o strategie de Marketing și Publicitate/ Minciuni! Mai ies și ei din anonimat în felul acesta/ După ceva timp, vor anunța că s-au răzgândit și au rămas împreună/ E o modă la vedete, divorț

și hop apare o domnișoară cu buze mari și implanturi, apoi un bebeluș și declară că e fericit”
, sunt câteva acuzații primite de Deea și Dinu Maxer, după ce au anunțat că divorțează.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De când au început problemele între Deea și Dinu Maxer

Încă de anul trecut, Deea și Dinu Maxer au început să aibă probleme în mariajul lor. Deși Dinu a sperat că lucrurile vor reveni pe un făgaș normal, dorința lui nu s-a materializat.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și, care, în ultima perioadă, nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea (…)  La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur.

Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică(…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva.

Citește și: El este medicul estetician pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Ce a declarat Mara Bănică despre zvonurile apărute: ''Asta mi se pare un pic incorect''

Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (…) Noi vom rămâne împreună toată viață, noi rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună.

Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Andreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic”, a povestit Dinu Maxer, într-o emisiune televizată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?