Divortul este o realitate ce nu poate fi evitata, in unele cupluri. Cum trecem peste o astfel de ruptura si cum ne refacem viata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:40

Divorturile par a fi o moda la Hollywood.

De la Madona, la Jennifer Lopez sau Gwen Stefani starurile au trebuit sa invete sa depaseasca momentele  care au urmat separarii. Si vedetele din Romania s-au lovit de astfel de situatii si le-au depasit cu brio, dar oare este la fel si cand nu esti un star in lumina reflectoarelor?

Solutii exista si sunt la fel de multe ca si cauzele care duc la o asemenea ruptura in cuplu.

Exista viata dupa divort?

"Sigur ca da, eu am fost casatorita  de doua ori am divortat si la 41 de ani m-am casatorit in Germania cu un cetatean german si am o viata extraordinar de frumoasa", ne-a marturisit o doamna pe care am intalnit-o intr-un centru comercial.

Nu e chiar simplu sa divortezi.  Am intalnit o doamna pe care viata a pus-o in fata unor situatii limita, cu toate astea este cu zambetul pe buze  si astazi.

Ne-a spus ca divortul nu este niciodata o tragedie. Parerile sunt impartite, fiecare are propria experienta de viata. Ce spun psihologii ca este divortul?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cred ca divortul intr-adevar este pana la urma un doliu pierdem ceva foarte apropiat noua  un partener  dar pierdem si visurile, idealurile,

suportul social, emotional, material."

Asadar care ar fi pasii de urmat pentru a depasi un astfel de moment?  Cel mai important este sa acceptam pierderea. Dupa un divort, cat de repede accepti pe cineva in viata ta, mai ales daca sunt copii la mijloc? Raspunsul, in materialul video urmator:

##VIDEO155512##