Divortul, o TENDINTA in showbizul romanesc? Afla ce crede Mirela Stelea despre expunerea relatiilor la televizor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Desi e constienta ca divortul este la moda in showbizul romanesc, designerul Mirela Stelea incearca sa nu se alinieze tendintelor.

Casnicia ei cu fostul portar Bogdan Stelea nu e trendy, dar e trainica si frumoasa. Pentru sedinta foto a noii sale colectii- “Casablanca”, designerul Mirela Stelea a dat timpul inapoi. Frumoasele ei rochii de seara au fost pozate printre masini de epoca din anii 1920, care valoreaza foarte mult. Sotia cunoscutului Bogdan Stelea are planuri mari in moda! Dupa ce a cucerit Emiratele Arabe, drumurile ei se indreapta acum catre America.


Cu prilejul sedintei foto retro, Mirela a optat si pentru o schimbare radicala de look, care a fost pe gustul sotului. Casnicia ei cu Bogdan Stelea pare a fi una dintre cele mai trainice, existente in showbizul romanesc. Flacara dragostei lor se mentine cu mici trucuri. Un alt numitor comun, pe care il au sotii Stelea, este dorinta de a duce o viata sanatoasa. Cei doi mananca putin, des, sanatos si fac mult sport.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.