Dj Harra: "Ma simt mai bogata cu inca o persoana in viata mea"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 24 aug 2021, 14:15

Dana Neacsu, alias Dj Harra, a avut un soc saptamana trecuta atunci cand si-a cunoscut pentru prima data mama naturala. Echipa WOWbiz a facut posibil acest lucru, iar acum Dana le-a multumit.

 

Dj Harra: "Ma simt mai bogata cu inca o persoana in viata mea"
Dana Neacsu, alias Dj Harra, a avut un soc saptamana trecuta atunci cand si-a cunoscut pentru prima data mama naturala. Echipa WOWbiz a facut posibil acest lucru, iar acum Dana le-a multumit.
Spune ca se simte mai implinita si ca ar vrea sa afle mai multe detalii despre membri familiei mamei naturale.
"Ma simt mai bogata cu inca o persoana in viata mea si ma bucur ca imi stiu oarecum radacinile. Mie imi pare rau ca nu am avut puterea sa pun mai multe intrebari, ca eram emotionata, dar o sa am timp, sper sa fac asta. Eu nu vreau sa ii fi facut rau emotional ei prin aceasta intalnire.", a spus Dana.
A mers si la biserica sa aprinda o lumanare si pentru a-i multumi lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat.
"M-am oprit la biserica sa aprind o lumanare, sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat si pentru tot.", ne-a spus Dj Harra.
Isi doreste foarte mult sa isi tina legatura cu mama ei, dar inca nu e pregatita pentru a avea o relatie cu aceasta.  "In momentul asta nu imi doresc o relatie cu mama mea naturala, dar as fi dispusa sa o ajut daca o pot face si ea mi-ar cere asta, chiar daca m-a durut nonsalanta cu care a spus lucrurilor pe lume.
Ma doare ca exista oameni pe lumea asta care nici nu stiu ca eu exist", a spus DJ Harra la WOWbiz.

Spune ca se simte mai implinita si ca ar vrea sa afle mai multe detalii despre membri familiei mamei naturale." Ma simt mai bogata cu inca o persoana in viata mea si ma bucur ca imi stiu oarecum radacinile. Mie imi pare rau ca nu am avut puterea sa pun mai multe intrebari, ca eram emotionata, dar o sa am timp, sper sa fac asta.

Eu nu vreau sa ii fi facut rau emotional ei prin aceasta intalnire", a spus Dana.

A mers si la biserica sa aprinda o lumanare si pentru a-i multumi lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat." M-am oprit la biserica sa aprind o lumanare, sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat si pentru tot", ne-a spus Dj Harra.
Isi doreste foarte mult sa isi tina legatura cu mama ei, dar inca nu e pregatita pentru a avea o relatie cu aceasta.
 

" In momentul asta nu imi doresc o relatie cu mama mea naturala, dar as fi dispusa sa o ajut daca o pot face si ea mi-ar cere asta, chiar daca m-a durut nonsalanta cu care a spus lucrurilor pe lume. Ma doare ca exista oameni pe lumea asta care nici nu stiu ca eu exist", a spus DJ Harra la WOWbiz.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.