DJ Sava, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, emisiune difuzată simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls: "Mă consider talentat la a-mi da seama de potențialul unei piese"

Autor: Diana Tilă

Duminica aceasta, DJ Sava, producător, DJ și compozitor, va fi invitat în emisiunea "Invitatul de 12", găzduită de Cosmin Cernat.

Emisiunea este difuzată duminica, la ora 12:00, simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, oferind astfel o experiență captivantă pentru telespectatori și ascultători deopotrivă.

Citește și: Emisiunile “Follow us!”, de la Kanal D2, “Roventura”, difuzată de Kanal D, şi matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Moga”, de la Radio Impuls si Kanal D2, premiate la Summer Gala Radar de Media

DJ Sava, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, emisiune difuzată simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls

Printre subiectele abordate în cadrul interviului, DJ Sava va discuta despre experiența sa în lumea muzicii și despre rolul său în a fi un deschizător de drumuri pentru tânăra generație din industria muzicala. Cu o carieră remarcabilă, DJ Sava va împărtăși din cunoștințele sale despre ceea ce înseamnă să atingi performanța în muzica.

“De cand am inceput sa mixez, in anii ‘90, am incercat sa reinventez constant stilul, atat pentru a compune piese moderne, cat si pentru a reusi sa fac oamenii sa se simta bine pe muzica mea”, declara DJ Sava.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Artistul vorbeste in cadrul interviului de la “Invitatul de 12” si despre abilitatile lui de a “simti” daca o melodie poate deveni rapid un hit. Mai mult, acesta povesteste si despre succesul super hitului “Tenerife”, melodia care a facut rapid inconjurul lumii.

Citește și: Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Cum a ajuns DJ Sava părintele hit-ului “Tenerife”

Ma consider talentat la a asculta si a-mi da seama de potentialul unei piese. O vezi mai departe daca poate sa fie hit sau nu! (…) Locului astuia este aproape imposibil sa ii gasesc minusuri. Auzisem, parca imi suna cunoscut Tenerife, dar unde era habar nu aveam. Si am facut piesa si am zis ca trebuie sa merg in Tenerife.

Din momentul ala m-am indragostit de loc si am mers din ce in ce mai des acolo … ”, spune acesta.

"Invitatul de 12", emisiune difuzata la 12:00, simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls, promite să ofere o perspectivă captivantă asupra vieții și carierei lui DJ Sava, aducând în prim-plan povești inedite și lecții de viață pentru iubitorii de muzica.