DNA cere retinerea si arestarea primei femei senator! Despre cine este vorba

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:47

A intrat in politica in momentul cel mai greu al vietii : cand divorta, dupa 28 de ani de casnicie!

„Perioada 2013-2014 a fost cea mai cumplita perioada a vietii mele in care am descoperit ca sunt tradata, inselata, mintita, ulterior divortata si am ramas singura dupa 28 de ani de casnicie. ”

Procurorii DNA sustin, insa, altceva: „In perioada martie-mai 2013, inculpata TUDOR DOINA ANCA l-a ajutat in mod direct pe inculpatul Tudor Daniel George sa primeasca suma de 200.000 de euro (din suma totala de 300.000

de euro primita de inculpatul Tudor Daniel George), pentru ca, in schimb, acesta, in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, sa favorizeze o firma de asigurari care facuse obiectul unor activitati de control.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Senatoarea sustine ca nici nu era in tara in perioada aceea.

Chiar daca 28 de ani de casatorie s-au dus pe apa sambetei, averea cuplului Tudor este considerabila. Potrivit declaratiei de avere, cei doi au impreuna 6 case, 4 in capitala, una de vacanta la Snagov si una la tara. Mai au si doua apartamente, dintre care unul in Florida, terenuri, doua barci cu motor si sute de mii de euro in conturi! Dar viata in doi nu s-a terminat bine.
Unde mai pui ca acum senatoarea risca retinerea si arestarea.