„Doamne, ajută să ajungem cu bine!”. Ce probleme a întâmpinat Vlăduța Lupu, pe ultima sută de metri

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 feb 2023, 12:49

Vlăduța lupău ține foarte mult la fanii ei și nu vrea nicicum să îi dezamăgească

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a fost nevoită să se confrunte, din nou, cu greutățile vieții de artist. Aceasta a trebuit să dea zborul cu avionul pe mersul cu mașina, pentru a onora evenimentele pe care trebuie să le susțină.

Vlăduța Lupău și trupa ei au două concerte programate în Germania, dar planurile s-au schimbat pe ultima sută de metri. Deoarece toate zborurile din România spre Germania au fost anulate, artista a trebuit să găsească rapid o soluție.

Vlăduța Lupău pleacă în Germania cu mașina

Vlăduța lupău ține foarte mult la fanii ei și nu vrea nicicum să îi dezamăgească, motiv pentru care, s-a reorientat cât ar bate din palme.

Chiar dacă decizia nu îi place prea mult, era singura soluție.

Vlăduța și trupa ei vor face 14 ore pe drum, dar gândul că va ajunge să le cânte celor care vor să o vadă face ca totul să treacă mai ușor.

„Eu merg să-mi fac bagajul, pentru că mâine (n.r. astăzi, 17 februarie), noi trebuie să cântăm în Germania. Vreau să vă spun că Germania a intrat în grevă cu aeroporturile, așa că, avionul nostru s-a anulat.

Ca să nu dezamăgim oamenii unde noi cântăm și să zicem că nu avem cu ce să venim, ne punem pe mașină 14 ore. Doamne, ajută să fie un drum bun, să ajungem cu bine și să facem show!

Citește și: „Să ai o amantă este foarte ușor”. Vlăduța Lupău, reacție tranșantă la adresa bărbaților care joacă la mai multe capete

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Probabil, era simplu să spunem că ne programăm sau că mergem altă dată, dar, pentru că ați ales să petreceți cu noi, venim cu mașina”, a povestit Vlăduța Lupău pe contul ei de Facebook.

Cum s-a schimbat viața Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus

Vlăduța Lupău și Adi Rus au o nouă viață de când Iair, fiul lor, a venit pe lume. Ce doi se adaptează din mers, dar unele lucruri nu merg deloc așa cum și-ar dori.

De câteva săptămâni, Iair a început diversificarea, dar este destul de greu să găsească ceva care să îi placă și lui Iair, așa că învață treptat câte ceva nou.

„Iair doarme. Nu ne împăcăm bine cu mâncarea. Nu știu, mi se pare că e foarte grea diversificarea, mi se pare că îi chineză pentru mine, ca la matematică”, a mai povestit solista.

Citește și: Cum a surprins-o Adi Rus pe Vlăduța Lupău de Valentine's Day. Artista a făcut totul public pe contul său de Instagram

Anul trecut, Vlăduța și Adi Rus și-au mai văzut un vis cum se îndeplinește. Cei doi s-au mutat la casa lor, casă în care au investit foarte mult și pentru care au muncit extrem de tare. Chiar și așa, cea mai mare mândrie și cea mai mare fericire a lor este micuțul Iair.