Doamne, ce frumoasa s-a facut fata "vanatorului de crocodili", la 10 ani de la moartea tragica a tatalui sau! Uite cum a pozat inconjurata de animale salbatice. Iti place?

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 sep 2020, 01:35

Intreaga lume a fost socata, in 2006, la auzul vestii ca marele naturalist si realizator de documentare Steve Erwin a murit injunghiat de o uriasa pisica de mare.

Dincolo de cariera de luptator pentru salvarea naturii, Steve a fost un familist convins. El si sotia sa si-au adus fetita la toate filmarile realizate in toate colturile lumii iar micuta a aparut in fiecare episod din seria "Vanatorul de crododili". Acum, la un deceniu de la tragedie, Bindi pare pregatita sa preia mostenirea lasata de tatal ei.

 

La aproape 17 ani, e in ultimul an de liceu, dupa care intentioneaza sa se dedice permanent gradinii zoologice infiintate de tatal ei, Australia Zoo.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bindi si-a facut prima aparitie la TV la 2 ani si, recent, a fost gazda propriei emisiuni, "Bindi, fata din jungla".

Tatal ei e, cu siguranta, mandru de ea:

 

 

 

 

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.