"Doamne, Isuse!" Bella Santiago le-a făcut pielea de găină juraților cu vocea ei, iar Raluca Badulescu a vrut-o de noră

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 sep 2022, 11:10

Raluca Badulescu vrea sa devina impresara Bellei Santiago

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago a reusit sa o cucereasca definitiv pe Raluca Badulescu, nu mai vorbim de restul juratilor si concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities.

Bella Santiago este revelația din aceasta ediție Bravo, ai stil! Celebrities. Noua concurenta a intrat în forță în competiție cu prezenta scenica, ținută și mai ales o voce de a zguduit din temelii tot platoul emisiunii. Jurații și concurentele au avut pielea de găină în momentul când a cântat Bella o bucata muzicala. Mai mult decât atât, Raluca Badulescu efectiv a pus capul pe masa juraților și i-a dat direct un "Bravo, ai stil!" și în semn de mulțumire Bella i-a spus că ar dori că juratul să îi fie soacra.

Raluca a acceptat pe loc și chiar i-a spus că îi vă gati și mâncarea ei preferata.

Citeste si: Cum arată fiica in vârstă de 9 ani a Bellei Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago, aparitie de senzatie in cadrul Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Badulescu: "Mama! Bai, baiatule, fii atent, mi se zbate un ochi.

Ai o voce de aș ucide pentru ea. Ești divina, pe mine mă impacetezi foarte repede.

Bella Santiago: "Vrei să fiu nora ta?" Raluca Badulescu: "Alex, mama, avem o nora. Mama, am dat lovitura. O să mergem la concursuri în străinătate și o să câștigam bani. Vino, acasă, la mama să iți fac ce vrei tu. Ținută îmi place foarte mult. Indiferent că îmi place de tine la nebunie, ținută e foarte buna! Îmi place și coafura și tot!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In schimb, situatia s-a schimbat cand a venit vorba de Maurice Munteanu despre care Bella a spus ca ii este frica: "Mi se pare ca esti foarte strict."

Bella Santiago vrea sa fie nora Ralucai Badulescu. Ce a spus juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cum a exclus-o Raluca Dumitru definitiv de pe lista de prieteni pe Viviana Sposub. Ce a făcut cu celelalte concurente și cu ea nu

Maurice Munteanu: "Imi place enorm versatilitatea ta pentru ca intuiesc acolo o versatilitate si as vrea sa vad ca incerci cat mai multe zone stilistice.

Ai trasaturi superbe si o voce magnifica. Nu se potrivesc foarte bine materialele, insa proportiile sunt foarte bune."

Tibi Clenci: "Sunt cu ochii pe tine si sper sa ma poti instiga incat sa iti spun de foarte multe ori ca as porni un editorial de la personalitatea ta."