"Doamne, mai bine ma luai si pe mine, ca nu mai am de ce sa traiesc!" Anca Pandrea, supravegheata de prieteni, sa nu faca un gest necugetat! Vezi cine ii este alaturi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:46

Durerea provocata de moartea sotului, regretatul Iurie Darie, a devastat-o pe vaduva sa, Anca Pandrea. Actrita are momente cand pierde contactul cu realitatea, isi inchipuie ca vorbeste cu cel ce i-a fost tovaras de viata, il jeleste, urla si repeta "Doamne, mai bine ma luai si pe mine, ca nu mai am de ce sa traiesc".

Durerea provocata de moartea sotului, regretatul Iurie Darie, a devastat-o pe vaduva sa, Anca Pandrea. Actrita are momente cand pierde contactul cu realitatea, isi inchipuie ca vorbeste cu cel ce i-a fost tovaras de viata, il jeleste, urla si repeta intruna "Doamne, mai bine ma luai si pe mine, ca nu mai am de ce sa traiesc".

Chiar daca astfel de reactii nu sunt considerate insolite cand un om traverseaza o asemenea tragedie, prietenii sunt precauti si o supravegheaza pe Anca acum, cand trece prin momente critice, sa nu cumva, impinsa de disperare, sa faca gestul
suprem de lasitate. Iuliana Marciuc, Mitica Popescu, Marin Moraru, Vladimir Gaitan, Victor Yla si multi altii sunt alaturi de indurerata femeie si au grija ca acesteia sa nu-i lipseasca nimic omeneste posibil, cu toate ca dorinta ei suprema nu poate fi indeplinita nici de cei mai loiali, devotati si binevoitori dintre amici.

(Georgiana Carp)

 

Taguri: