Doamne, ti se RUPE sufletul! Ce scrie pe coroana de la mama lui Marcel Toader: "Lacrimi CALDE pe...''

Autor: O.P.

Numai mamă să nu fii în aceste momente sfâșietoare. Rădița Toader își duce la groapă fiul, care s-a stins la numai 56 de ani, în urma unui infarct.

Trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader se află în aceste momente la capela Cimitirului Central din Constanța, unde are loc slujba de înmormântare.

Citeste si: Fata plina de sange din Galati- Ce au spus rudele baiatului cu care minora intretinuse relatii intime: "Daca ne-o dau, noi facem logodna"

Zeci de coroane uriașe, oameni cerniți, lacrimi, vorbe de mângâiere pentru fiu și mamă.

Chiar în aceste momente, la capela Cimitirului Central din Constanța, are loc slujba de înmormântare a lui Marcel Toader, după care cortegiul funerar se va îndrepta spre localitatea Cumpăna, de lângă Constanța, unde va avea loc înmormântarea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tânăr declarat mort, salvat de mamă. Ce detaliu a observat femeia

Dintre sutele de coroane trimise la capelă există una care îți dă fiori pe șira spinării. Este cea din cale și margarete, pe care scrie „Dragul mamii”. Rădița Toader a ales un mesaj care te face să plângi instant:

„Lacrimi calde pe inima ta rece, dragul mamii”, a scris mama lui Marcel pe coroana din flori.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul