„Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat”. Cine este Daniel, bărbatul care și-a pierdut viața, în Iași, în urma unui accident cu motocicleta. Fetița lui va trebui să crească fără el

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 apr 2023, 11:43

În zona Copou, acesta a acroșat un autoturism care era parcat

Sursa: bzi.ro, pexels

Daniel și-a pierdut viața, în urma unui grav accident care a avut loc, în Iași. Acesta se afla pe motocicletă, iar viteza prea mare i-a adus sfârșitul.

Daniel a murit în urma unui accident în care a fost implicat, în Iași. Familia este devastată, iar fetița de doar cinci ani pe care o avea va trebui să crească fără tată.

Cine este Daniel, bărbatul care a murit în urma unui accident, în Iași

Daniel avea doar 32 de ani și era tatăl unei fetițe de cinci ani. Bărbatul locuia singur, într-un apartament din Vlădeni, o comună din Iași.

Acesta avea o soră, Georgiana Spătaru, iar apropiații și cei care l-au cunoscut aveau doar păreri bune despre el.

În momentul în care s-a produs accidentul, acesta se afla pe motocicletă. La un moment dat, motocicleta a intrat într-un copac, având o viteză mult prea mare. Totul s-a petrecut pe data de 30 martie, aproape de ora 22:00.

În zona Copou, acesta a acroșat un autoturism care era parcat, după care, a intrat într-un copac.

Impactul a fost extrem de puternic și mai mulți motocicliști aflați la fața locului au cerut ajutor, în încercarea de a-l salva.

Citește și: „Am fost în comă cinci zile”. Boala incurabilă de care suferă Armin Nicoară. Artistul a vorbit despre cele mai dureroase zile din viața lui

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor și l-au transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Motociclistul se afla în stare foarte gravă și, la scurt timp, a intrat în comă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daniel a murit după zece zile de comă

În ciuda eforturilor depuse de medici, Daniel a murit după zece zile de când a intrat în comă, pe data de 9 aprilie.

De vină pentru cele întâmplate era viteza mult prea mare cu care mergea, ceea ce l-a făcut să scape motocicleta de sub control.

„A fost un eveniment nefericit. Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat și de ce a pierdut controlul. Poate a amețit în acel moment, fiindcă el conducea de foarte mulți ani. El a avut și motoscuter și nu s-a întâmplat așa ceva niciodată. Chiar și instructorul său a spus că este foarte atent și extrem de calculat.

Chiar dacă recent a divorțat, nu știu dacă a avut asta vreo influență.

Citește și: „A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”. Dumitru a cedat, după 40 de ore de deszăpezire continuă. El este cel care a ajutat ambulanța să ajungă la gravida din Botoșani

Prietenii săi mi-au spus că în acea seară era fericit.

Această decizie a fost una gândită foarte bine de ei și au dat dovadă de maturitate. El ținea legătura cu cea mică. În fiecare weekend, ea venea la Vlădeni și stăteau împreună. Nici nu i-am dat vestea. Poate fi o veste șocantă și să aibă urmări, de aceea încercăm să găsim o metodă cât mai bună”, a declarat sora acestuia, conform bzi.ro.