Doar in Rusia se poate intampla asta! A gasit in hambar doi pisoi infometati si i-a luat acasa, sa ii ingrijeasca, insa cand au crescut au devenit de nerecunoscut. Ce erau, de fapt

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 19 sep 2020, 13:40

Creaturile sunt dintr-o specie rara de pisica salbatica.

Cand se plimba pe proprietatea sa, un fermier rus  a descoperit patru pui care pareau de pisica, insa aveau cateva caracteristici neobisnuite. Curios, i-a chemat pe paudrarii unei rezervatii din apropiere pentru a-l lamuri despre ce e vorba iar ce a urmat i-a schimbat viata.

Padurarii au identificat pisoii ca apartinand speciei de pisici Pallas, o specie rara de pisica salbatica din Asia Centrala. Acestea au aceleasi dimensiuni ca o pisica medie domestica, dar are picioarele mai scurte si blana mai deasa.

De asemenea, fetele sunt mai late si urechile sunt plate.

Puii au fost adusi la sediul rezervatiei unde au fost adoptati de doua pisici domestice, care le-au salvat astfel viata si, ajusi la maturitate au fost eliberate in salbaticie. Prima iarna a fost una nefasta, gasind cu greu mancare, asa ca au fost aduse din nou in rezervatie, dar, odata cu venirea primaverii au fost redate naturii.

Au avut timp sa se aclimatizeze si acum traiesc cu succes in habitatul natural.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: