Doar in schitele de Caragiale mai poti vedea asa ceva! Ce a facut un DEPUTAT sa scape de politie si jurnalisti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 13:40

Ce Catavencu, ce Trahanache, politicienii de astazi ii intrec cu muuult pe cei din vremea lui Caragiale!

rmeaza o comedie al carui protagonist este... un deputat! Panicat ca este filmat dupa ce ar fi provocat un accident in lant, stimabilul, ce credeti ca face? Fuge! Unde? Aici, n-a fost prea inspirat! In boscheti! Dar, priviti imaginile! Sunt savuroase!

Stimabilul care loveste camera de filmat este Mircia Munteanu, fostul primar al Devei, timp de 16 ani la rand, si actual deputat al PSD. De ce este furios pe cameraman?! Pentru ca il urmarea aseara, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, care s-a lasat cu mai multe masini avariate.

Numai ca protagonistul a luat-o la sanatoasa. Dupa el, si cameramanul, care incerca sa afle cum s-a petrecut accidentul si...daca deputatul din Deva era la volanul masinii in care se afla. Numai ca, n-a fost chip sa stea la discutii cu politicianul!

Ca sa scape de jurnalistul insistent, deputatul a recurs la o solutie „imprumutata” din filmele de actiune! A luat-o la fuga!

Deputatul alearga disperat, sa i se piarda urma! De te miri unde, apare si-un echipaj al politiei, moment in care, priviti ce face deputatul!

Daca n-ar fi fost pe faza cameramanul, alesul

neamului ar fi fost de negasit! Prin bezna, cameramanul si politistii au reusit sa-i dea de urma deputatul fugar. Un caine l-a dat de gol.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In vreme ce cameramanul il striga, politicianul statea ghemuit intre boscheti, cu gandul ca nu-l vede si nu-l aude nimeni.
La un moment dat, stimabilul politician din Deva isi face curaj si se ridica! Panicat, fostul primar sare gardul.

Dupa el, politistii. Urmeaza cursa inapoi! Bietul politist se chinuie sa-l care pe brate pe deputatul fugar, ajutat de ceilalti colegi.
Revenit cu picioarele pe pamant, ascultati ce-are de spus in apararea sa!„N-am condus eu, a condus colegul meu!”

Dar, asta nu este nimic! Cand, in sfarsit, jurnalistii credeau ca vor afla ce s-a intamplat, fostul edil gaseste repede o explicatie: „Accidentul nu s-a intamplat!”

In timp ce-si mangaie catelul, pe care-l tine biine in brate, deputatul pare total degajat, deloc stresat de cele petrecute.



Politicianului i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Nici rezultatul alcoolemiei nu se cunoaste, inca. Dar, cazul va fi preluat de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dat fiind ca el este, in prezent, deputat in Parlamentul Romaniei.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.