Doar la romani e posibil asa ceva - trotuarul din mijlocul porumbului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 20:40

Ne aflam in localitatea damboviteana Contesti, intr-o zona mai putin circulata unde in stanga si in dreapta se afla numai terenuri agricole.

 In schimb putem sa circulam pe un trotuar proaspat asfaltat, frumos marcat, ba chiar mai mult si luminat. Haideti sa vedem acum daca acest trotuar continua si pana in centrul comunei! 

Dupa cateva sute de metri, trecem de primarie si intram in zona impanzita de gospodarii. Fericiti sunt numai cei care locuiesc la marginea comunei, caci doar pana in dreptul primariei a fost turnat asphalt. Mai departe...

Oamenii sunt revoltati si spun ca ei abia reusesc sa calce numai pe cateva petice de trotuar pavat.
Nici nu mai viseaza sa ajunga si la ei asfaltul. Am incercat si noi sa aflam detalii despre misteriosul trotuar. Insa...

S-a induplecat sa isi rapeasca tostusi cateva clipe importante din programul domniei sale si sa ne ofere cateva explicatii.Primarul localitatii spune ca trotuarul le foloseste angajatilor care muncesc la marginea comunei. 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.