„Doar timpul te vindecă”. Natalia Nigai de la ”Casa iubirii” suferă din dragoste. Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă în mediul online

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 mar 2024, 15:04

Natalia Nigai suferă din dragoste

Sursa: Instagram: Natalia Nigai

Natalia Nigai a participat în primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Deși nu a reușit să-și facă o relație în cadrul show-ului, frumoasa moldoveancă pare să sufere din dragoste.

Natalia Nigai este stabilită în Italia și a devenit cunoscută în cadrul show-ului matrimonial ”Casa iubirii”. Tânăra născută în Republica Moldova a încercat să-l cunoască mai bine pe Sorin Rus, cel ce urma să devină câștigătorul primului sezon, însă fără vreun rezultat.

Fosta concurentă suferă din dragoste

Natalia a reușit să ajungă la inimile urmăritorilor săi prin frumusețea, dar și prin farmecul său.

Deși nu a dezvăluit faptul că s-ar afla într-o relație și nici nu s-a afișat cu vreun bărbat în mediul online, Natalia dă semne că ar suferi din dragoste. Fosta concurentă și-a surprins urmăritorii cu o postare inedită pe contul său de TikTok.

Fosta concurentă a postat un clip video, pe a cărui fundal au fost puse cuvintele Andreei Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Casa iubirii”. Andreea Mantea vorbea despre a găsi puterea de a merge mai departe, chiar și atunci când ești la pământ sau când persoana de lângă tine nu împărtășește aceleași sentimente.

Citește și: Natalia și-a scris numele lui Sorin pe piept „Unde vrei tu, doar începe” Cei doi foști concurenți ai emisiunii „Casa Iubirii” au reluat legătura

Natalia a apreciat cuvintele Andreei Mantea, însă susține că este aproape imposibil să nu suferi în urma unei dezamăgiri sau să nu plângi. În ciuda problemelor sentimentale, fosta concurentă este sigură de faptul că timpul le vindecă pe toate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Frumoase cuvinte și adevărate, dar nu este atât de ușor să nu suferi, să nu plângi! Este inevitabil.

Doar timpul te vindecă! Care din voi a suferit din dragoste”, a scris Natalia Nigai, în postarea sa de pe TikTok.

@natalianigai22 Cine din voi a suferit din dragoste? #foryou #perte #fyp #viral ♬ suono originale- Credesiveirealiza

De ce a rămas Natalia în Casa Iubirii, sezonul 2

Natalia Nigai are 24 de ani, este din Republica Moldova și a intrat în Casa Iubirii în 2022 cu gândul de a-și găsi sufletul pereche. Din păcate, pe parcursul primului sezon al reality show-ului matrimonial prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, Natalia nu a reușit să își împlinească acest vis. Tânăra, care recunoaște că „este mai dificilă la gusturi”, nu a renunțat la visul său și speră că cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa Iubirii va fi cu mai mult noroc pentru ea.

Citește și: Natalia, acuzată că ar avea o relație în afara emisiunii Casa iubirii! Concurenta a făcut dezvăluiri neașteptate! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul băieților! „A fost o încercare în afară!”

„ Nu am reușit să îmi găsesc un băiat, am avut o singură cunoștință în primul sezon (n.r. Sorin), sunt mai dificilă la gusturi. Mi-a dat a două șansă (n.r. Casa Iubirii sezonul 2) de a cunoaște un baiat și, cine știe, poate o să intre un băiat și pentru mine”, a afirmat Natalia referitor la motivul care a determinat-o să participe, din nou, la celebrul show matrimonial.