Doctorii au confirmat ca aceasta tanara A MURIT de 13 ori si, de fiecare data, a revenit la viata. Doar 4 oameni sunt mai sunt ca ea in toata tara

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 23:00

Rebecca Morris-Roberts are o boala extrem de rara, care ii opreste, temporar, inima.

Rebecca are 28 de ani si, recent, s-a casatorit. In ziua nuntii era foarte nervoasa din cauza bolii de care sufera, pentru ca aceasta i-ar fi putut strica toata ceremonia.

Tanara sufera de crize de reflex anorexic, o boala de care mai sufera doar 4 persoane in Marea Britanie. Inima si respiratia ei se opresc iar doctorii au declarat-o, de cateva ori, moarta. Dupa cateva minute, fara nicio explicatie, functiie ei vitale repornesc iar tanara revine la viata.



"Ochii mei se rostogolesc in cap, buzele se fac gri iar corpul devine greu. Nu mai respir si incep crizele convulsive", a povestit tanara. "Corpul meu se defibrileaza singur. Nu am nicio idee ce se intampla."

Cu trei luni inainte de nunta, Rebecca a acceptat sa ii fie montat un peacemaker, un dispozitiv medical care ii poate reporni inima atunci cand aceasta nu mai bate. "Mereu mi-a fost teama sa apar in fata oamenilor iar tata a stat mereu langa mine, te deama ca se va intampla ceva", a povestit ea.


Din fericire, nunta a decurs fara evenimente iar peacemaker-ul ii asigura acum o viata linistita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta