Doctorii au fost socati sa vada ce avea femeia asta in abdomen! "Sunt doctor de 37 de ai, dar n-am mai vazut asa ceva. Mi-au amortit degetele pana le-am scos pe toate" Biata femeie...

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 00:50

Pacienta suferea de mai multe luni de dureri abdominale si de reflux gastroesofagian inainte de a cere ajutorul unui medic.

Mousumi Dam, o femeie in varsta de 49 de ani din regiunea indiana Bengalul de Vest, a mers la doctor pentru ca nu mai suporta durerile abdomeniale severe. I-au facut o ecografie si au fost socati de ce au vazut. "Sunt doctor de 37 de ai, dar n-am mai vazut asa ceva", a marturisit dr. Makhan Lal Sasha, unul dintre medici.

 

Pacienta avea in vezica biliara nu una, nu doua, ci 360 de pietre.

" Mi-au amortit degetele pana le-am scos pe toate. In mod surprinzator, toate pietrele aveau aceeasi marime si forma", a spus dr. Sasha dupa interventie.

 

Dupa interventia de 50 de minute femeia a mai petrecut 3 zile in spital, dupa care a fost externata si se recupereaza acasa. Doctorii i-au oferit posibilitatea de a lua acasa pietrele, intr-un borcan, insa aceasta a refuzat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.