Doctorii au inceput sa planga cand au vazut cum s-a nascut aceasta fetita! Cum arata copilul fara nas, care i-a socat pe toti cei care l-au vazut

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 00:51

Medicii unui spital din Irlanda au ramas socati dupa nasterea unei fetite, doar 47 de astfel de cazuri fiind inregistrate pana acum in intreaga lume.

Micuta Tessa Evans a venit pe lume fara nas, iar la acel moment doctorii credeau ca ea nu va supravietui mai mult de cateva luni. Cu toate acestea fetita a sfidat lumea medicala.

Ea a ajuns acum la varsta de 2 ani si incearca sa duca o viata normala, desi nu poate mirosi, stranuta sau tusi. Un implant nazal o ajuta sa respire normal, iar parintii, impreuna cu doctorii, fac tot posibilul pentru a-i oferi o sansa la o viata normala.



Iata cum arata micuta:


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.