Doctorii au ramas cu gura cascata cand au cum arata sanii acestei femei. "WOW, unul are 34, celalalt are 40!" Cum arata femeia cu un san normal si unul urias

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:31

Sharice a apelat la un show TV despre operatii estetice pentru a scapa de problema pe care a tinut-o secreta toata viata.

Sharice sufera de gigantomastie, o afectiune care face ca sanii sa creasca neobinuit de mari, insa in cazul ei acestia au si marimi diferite. Doctorii din echipa emisiunii au vrut sa o consulte, inainte de a-i da un sfat:

"Primul lucru pe care l-am ovservat e ca sunt incredibil de inegali! Orice san mai mare de 28 de centimetri e foarte lasat. Cel stang are 34 iar cel drept are 40.

40 e enorm!"

Specialistii i-au recomandat o reducere a ambilor sani pana in punctul in care ambii ajung la aceeasi dimensiune, insa aceasta vine cu un risc, proportional cu distanta la care trebuie sa fie mutat sfarcul. "La Sharice, e cea mai mare distanta pe care am intalnit-o", a marturisit unul dintre doctori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

cum a decurs consultul:

 

 

 

Taguri: