Doctorii i-au externat bebelusul si i-au spus ca nu mai are mult de trait. Parintilor nu le-a venit sa creada, dupa cateva saptamani, se ce intampla cu fetita lor

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:39

La nastere, micuta Abigail Jones a primit o sentinta tragica: avea o tumoare maligna.

Abigail a fost diagnosticata cu o tumoare cerebrala maligna, la cateva saptamani dupa nastere. Doctorii le-au spus parintilor ca aceasta forma de cancer este foarte agresiva si nu o pot ajuta cu nimic. Orice operatie i-ar fi scurtat doar viata.

Parintii, indurerati, si-au luat fetita acasa, ca sa moara. Au trecut zile, apoi saptamani, insa Abigail se incapatana sa traiasca. Mai mult, lua in greutate, crestea si reactiona la cei din jurul ei.



In sufletul parintilor s-a aprins speranta ca, poate, diagnosticul primit a fost gresit. Au mers la un alt spital, unde neurochirurgul sef s-a uitat la analize si le-a dat vestea ca tumoarea ar putea, totusi, sa nu fie maligna.

O a doua analiza RMN a confirmat banuiala doctorilor ca tumoarea nu e maligna si Abigail a mers direct in sala de operatie. Interventia a fost un succes si chirurgul le-a spus parintilor ca nu exista niciun motiv ca tumoarea sa revina.


Abigail in bratele mamei, dupa operatia salvatoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.