Doctorii i-au spus ca e constipata, asa ca a luat laxative s-a dus la baie. Dupa cateva minute, cand a vazut ce e in vasul de toaleta, i-a venit sa lesine

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 04:37

Tanara se plangea de dureri de spate si de muschi, dar nimeni nu a banuit ca e insarcinata.

Charlotte Bryant, are 20 de ani si a mers de mai multe ori la doctor il ultimele luni, pentru ca avea dureri de spate. Au diagnosticat-o cu inflamare musculara si i-au prescris medicatie antiimflamatorie si Diazepam.

Ulterior, un alt medic i-a examinat abdomenul si i-a spus ca e constipata, asa ca i-a dat reteta pentru o cutie de laxative. I-a urmat sfatul, asa ca a mers acasa si a luat un laxativ, apoi a simtit ca trebuie sa ajunga urgent la toaleta.



"M-am asezat pe toaleta si am simtit ceva foarte ciudat intre picioare si venea din locul gresit. Am simtit nevoia sa imping, apoi m-am uitat in jos si am vazut o fata care ma privea. A fost absolut ireal", a povestit tanara mamica. In cateva secunde, fiul ei, Joshua, a venit pe lume.

Ingrozita, fata a sunat la Ambulanta si, in 10 minute, sase medici au intrat in camera, apoi au i-au taiat cordonul ombilical si i-au dus pe amandoi la spital.


Tanara a povestit ca nu a avut nicio idee ca e insarcinata. Nu a simtit miscari iar menstruatia era regulata. "M-am ingrasat un pic, dar am crezut ca e de la prajituri", a spus ea. Iubitul ei e incantat ca a devenit tata iar Charlotte spune ca e cel mai frumos lucru care i  s-a intamplat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”