Doctorița Marina Gavril, ucisă pentru bani! Ce a făcut asasinul, imediat după crimă, cu telefonul și cardul bancar al doctoriței stomatolog

Autor: Diana Ghita

Dentista a fost tâlhărită și ucisă

Sursa: Facebook Centrul Stomatologic German Delphia; Observator

La aproape două luni după ce Marina Gavril, o doctoriță stomatolog din Brăila, a fost găsită moartă în propriul cabinet, anchetatorii au reușit să reconstruiască întregul fir al crimei.

Marina Gavril a fost inițial tâlhărită, iar apoi, în doar 33 de secunde, viața ei a fost curmată cu sânge rece. Principalul suspect, un bărbat cu antecedente penale, continuă să nege orice implicare în această faptă oribilă, în ciuda probelor adunate de procurori.

Ce a făcut asasinul, imediat după crimă, cu telefonul și cardul bancar al doctoriței stomatolog

Dentista de 41 de ani, originară din Republica Moldova, și-a găsit sfârșitul în propriul cabinet stomatologic din Brăila, pe 16 iulie 2024.

Anchetatorii au descoperit că aceasta a fost atacată cu un obiect ascuțit. La scurt timp după ce a fost descoperit corpul neînsuflețit, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani drept principalul suspect. Acesta avea deja un trecut infracțional și a devenit rapid ținta principală a investigației.

„A intrat în cabinetul medicului înarmat cu un cuțit prin violarea sediului profesional, prin violență extremă a sustras cardul şi telefonul victimei.

Telefonul mobil nu a fost găsit, în schimb, a fost identificat lângă domiciliul inculpatului cu o precizie de câțiva metri exact la ora la care el mergea acasă”
, a spus procurorul de caz, citat de Observator.

Anchetatorii au reușit să stabilească un motiv clar pentru această crimă, mai exact, atacatorul a fost, inițial, interesat de bani. După ce a tâlhărit-o pe victimă, acesta a încercat să scoată bani de pe cardul ei.

Într-o serie de încercări efectuate la bancomate din orașul Galați, el a reușit să retragă bani doar de două ori, din cauza fondurilor limitate din cont. Aceste tranzacții au reprezentat o probă-cheie în cadrul investigației.

Citește și: O nouă descoperire în cazul dentistei ucise în Brăila! Cui îi aparține a doua probă ADN recoltată de sub unghiile victimei

„Maricel Mihai a sustras, prin violenţă extremă, telefonul mobil, precum şi cardul bancar al victimei pe care l-a folosit la bancomatele altor bănci, efectuând operaţiuni de retragere în numerar”,  a transmis

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, prin intermediul unui comunicat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Criminalul Marinei Gavril neagă absolut toate acuzațiile care i se aduc

Deși toate aceste probe par să indice vinovăția suspectului, bărbatul continuă să își susțină nevinovăția. El a contestat toate acuzațiile, inclusiv cele legate de fraudă informatică și acces ilegal la sistemele informatice utilizate pentru retragerile de bani. Cu toate acestea, procurorii au adunat dovezi solide, iar procesul continuă să dezvăluie noi detalii legate de comportamentul și motivațiile individului.

Soțul doctoriței, profund afectat de pierderea tragică a soției sale, consideră că singura modalitate prin care adevărul poate ieși la iveală este o confruntare directă cu criminalul. El speră că o astfel de întâlnire ar putea să îl determine pe suspect să își recunoască fapta și să ofere o explicație pentru gestul său extrem. Deocamdată, însă, suspectul refuză să colaboreze și insistă că nu are nicio legătură cu crima.

Principalul suspect este acuzat de omor calificat, tâlhărie calificată, fraudă informatică și acces ilegal la un sistem informatic. Aceste acuzații, extrem de grave, îi pot aduce ani grei de închisoare. În ciuda contestațiilor repetate, anchetatorii par să aibă suficiente dovezi pentru a-l lega pe suspect de această crimă șocantă și a-i prelungi perioada de arest.

Citește și: Declarația surprinzătoare a soțului Marinei Gavril, dentista ucisă cu sânge rege în propriul cabinet din Brăila: „Nu mi-e frică, dar este șocant!”

„Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi s-a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului M.M pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2024 până la data de 18.09.2024, inclusiv. Cercetările continuă prin administrarea tuturor mijloacelor de probă apreciate a fi concludente, pertinente şi utile cauzei, cu respectarea dreptului la apărare şi a celorlalte principii fundamentale ale procesului penal”, se mai arată în comunicatul Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.