Doctorul Calu, de pe patul de spital: "Pe noi ne-au salvat oamenii aia. Nu stiu cum nu au putut sa ne localizeze"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 04 sep 2021, 15:35

La doar trei zile dupa tragicul accident aviatic din Apuseni, in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata, pilotul Adrian Iovan si medicul rezident Aura Ion, chirurgul Valentin Calu, unul dintre cei cinci supravietuitori, a acordat un interviu pentru www.ziarulring.ro.

 

Doctorul Valentin Calu, de pe patul de spital: "Pe noi ne-au salvat oamenii aia. nu stiu cum nu au putut sa ne localizeze"
La doar trei zile dupa tragicul accdient aviatic din Apunei, in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata, pilotul Adrian Iovan si medicul rezident Aura Ion, Chirurgul Valentin Calu, unul dintre cei cinci supravietuitori, a acordat un interviu pentru www.ziarulring.ro.
Medicul a marturisit ca are ceva dureri dar ca se bucura ca a reusit sa scape.
Cu o voce stinsa si cu respiratia grea a raspuns la telefon. Se resimtea, dar parea fericit.
Ne-a marturisit ca isi suna zilnic parintii pentru a-i linisti si ca se bucura ca e bine, ca si doctorii Radu Zamfir, Calalin Pivniceru, Sorin Ianceu si copilotul Razvan Petrescu sunt bine. “Am reusit sa supravietuim. Pe noi ne-au salvat oamenii aia. Daca asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam, am scapat”, a declarat doctorul Calu pentru www.ziarulring.ro.
Aveam telefoane smartphone. Nu stiu cum s-a putut sa nu ne localizeze. Nu ma intrebati pe mine. Dupa externare o sa-mi iau concediu cateva zile sa stau acasa. Deocamdata sunt aici, la Terapie Intensiva, stau pe spate, ma dor coastele, ma dor toate alea. Abia astept sa ma pot misca”, a mai spus dr. Calu.
Intra aici si asculta declaratia unui supravietuitor, doctorul Valentin Calu.

Medicul a marturisit ca are ceva dureri dar ca se bucura ca a reusit sa scape.

Cu o voce stinsa si cu respiratia grea a raspuns la telefon. Se resimtea, dar parea fericit.

Ne-a marturisit ca isi suna zilnic parintii pentru a-i linisti si ca se bucura ca e bine, ca si doctorii Radu Zamfir, Calalin Pivniceru, Sorin Ianceu si copilotul Razvan Petrescu sunt bine. “ Am reusit sa supravietuim. Pe noi ne-au salvat oamenii aia. Daca asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam, am scapat ”, a declarat doctorul Calu pentru www.ziarulring.ro.

"Aveam telefoane smartphone.
Nu stiu cum s-a putut sa nu ne localizeze. Nu ma intrebati pe mine. Dupa externare o sa-mi iau concediu cateva zile sa stau acasa. Deocamdata sunt aici, la Terapie Intensiva, stau pe spate, ma dor coastele, ma dor toate alea. Abia astept sa ma pot misca
”, a mai spus dr. Calu.

Intra aici si asculta declaratia unui supravietuitor, doctorul Valentin Calu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.