Doctorul Cristian Andrei despre divortul din familia Prigoana: "De data asta pare ca este ceva mai serios, se vede pe fata lor"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

Doctorul Cristian Andrei a fost invitat in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" si a dezbatut cel mai fierbinte divort din ultima perioada, din familia Prigoana.

"Ei tot incearca, dar reiau un lucru ratat. Nici in felul in care si-l imagineaza el si nici in felul in care si-l imagineaza ea si atunci o iau de la capat. Este foarte superficial totul", a declarat doctorul Cristian Andrei.

 

Acesta a mai povestit in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" si care sunt probleme cuplurilor din ziua de astazi si de ce se ajunge atat de usor la divort.

 

Cat despre impacare doctorul a spus: "Nu cunosc foarte multe detalii din realtia lor, dar de data asta pare ceva mai serios totul. Se vede pe fata amndurora ca sunt destul de porniti si de ingandurati".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Afla ce a mai spus doctorul Cristian Andrei despre relatuia dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana din materialul video atasat.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?