Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2021, 21:36
actorii din serialul Doctorul minune Foto(4)

Actorii din serialul Doctorul minune

Sursa: www.memesita.com

Producția fenomen Doctorul minune aduce în atenția publicului actori dintre cei mai talentați și apreciați în Turcia și peste hotare.

Serialul turcesc "Doctorul minune" a devenit foarte repede un adevărat fenomen datorită faptului că povestea tulburătoare a tânărului medic Ali Vefa, bolnav de autism a fascinat cu adevărat telespectatorii.

Impresionant este faptul că tânărul Ali reușește să lupte neîncetat pentru marea să dorință avută încă din copilărie, când îi promisese fratelui sau că va deveni un medic chirurg renumit. Întreagă acțiune a serialului se învârte în jurul tânărului medic rezident Ali Vefa, care suferă de o afecțiune din spectrul autismului, numită Sindromul Savantului, boală ce îl face special și totodată un medic genial.

Acesta se va lupta neîncetat cu toți cei din jur care îl blamează pentru a le demonstra că va reuși să ajungă un renumit medic chirurg în secția de chirurgie a Spitalului Berhayat din Istanbul.

Care sunt vârstele actorilor din distribuț ia serialului în viața reală!

Din distributia productiei Doctorul minune fac parte actori extrem de talentati si apreciati in Turcia si peste hotare.

Mii de urmăritori din mediul virutal de pretutindeni isi doresc sa descopere cat mai multe detalii despre actorii lor preferati.

Taner Olmez

Actorul care îl interpretează rolul principal, Ali Vefa, s-a născut pe 9 august 1986 la Istanbul, Turcia. Astfel, Taner Ölmez are 34 de ani și este căsătorit cu actrița Ece Cesmioglu. De curând, tinerii actori au anunțat că vor avea o fetiță.

O altă pasiune a lui este muzică și are o trupă de muzică tradițională turcească, numită „Barabar”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebrul actor din serialul ”Doctorul minune”, Taner Ölmez se pregătește să devină tată pentru prima dată! Soția lui este însărcinată

Onur Tuna

Carismaticul actor Onur Tuna, care interpreteaza rolul medicului Ferman in serialul Doctorul minune, s-a născut pe 2 iulie 1984 în Çanakkale, Turcia. Onur Tuna este de asemenea un iubitor de muzică, acesta a si studiat in domeniu in cadrul Conservatorului Universității Ege.

Înainte de a deveni actor cu drepturi depline, acesta a lucrat ca model și în prezent el are 37 de ani.

Reha Ozcan

Raha Ozcan, actorul că da viață profesorului Adil în serialul Doctorul minune, este născut pe 5 mai 1965 la Bingöl, Turcia. Reha are 56 de ani. Actorul a fost legat de teatru cea mai mare parte a vieții sale.

Sinem Unsal

Actrița Sinem Unsal este una dintre cele mai tinere interprete din distribuția serialului Doctorul minune, în care joacă rolul lui Nazli, un medic chirurg rezident. Această s-a născut pe 21 iunie 1993. Cel mai mare succes l-a dobândit cu acest rol, care este de departe cel mai reușit și important pentru carieră să.

Hazal Turesan

Actrița Hazal Turesan, că joacă rolul lui Beliz Boysal, proprietar și avocat al spitalului Berhayat în care se desfășoară întreagă acțiune a serialului Doctorul minune, s-a născut pe 20 iulie 1985 la Ankara. În prezent, are 36 de ani și peste un deceniu de activitate în domniul actoriei.

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, surprinsi in ipostaze neasteptate, in timpul unei petreceri!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.