Doctorul Minune ep 36 rezumat: Propunere inedita pentru Ferda! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 13 oct 2021, 11:22

Ferda 

Sursa: Kanal D

Evenimente neprevazute si situatii emotionante se petrec si in aceasta seara, intr-un nou episod din “Doctorul minune”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Intreaga echipa a medicilor incearca sa salveze viata profesorului Adil si, in cele din urma, reusesc, nu insa fara contributia semnificativa a doctorului Ferda, fiica profesorului. Si, in vreme ce Adil pare sa-si revina, Ferda remarca faptul ca tatal ei nu se recupereaza asa cum ar trebui.

In urma analizelor, medicii constata ca Adil a ramas paralizat pe una dintre parti, iar tratamentul se anunta a fi unul lung si anevoios.

Mai mult decat atat, Ali, drept <mesager> din partea medicilor, este cel care ii va face o propunere inedita doctorului Ferda. Raspunsul acesteia la propunerea lui Ali este neasteptat…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod emotionant din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Doctorul minune ep 36 rezumat: Ali pleaca din spital?

Promo-ul pentru Doctorul minune ep 36 o surprinde pe Nazli plangand si intrebandu-l pe Ali daca pleaca din spital.

"Este adevarat? Ai demisionat?", il intreaba Nazli pe Ali cu lacrimi in ochi.

Inca de cand a ajuns la Berhayat ca rezident, Nazli l-a ajutat in permanenta pe Ali, scotandu-l din incurcatura in cateva situatii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bunatatea si frumusetea lui Nazli l-au si facut pe tanarul Ali sa se indragosteasca de catre tanara doctorita, el marturisindu-i acest lucru lui Nazli. A fost, de fapt, pentru prima oara cand Ali a constientizat ca are astfel de sentimente pentru o femeie.

"Doctorul minune" poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00, Live la TV, la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro,

accesand adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tableta, smartphone, PC sau laptop. 

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 34, luni, 11 octombrie 2021- VIDEO Profesorul Adil, în stare gravă!

Doctorul minune, povestea lui Ali

Doctorul minune (Taner Ölmez) prezinta povestea lui Ali Vefa, un tanar rezident care ajunge la spitalul Berhayat. 

Ali este interpretat magistral de catre actorul Taner Ölmez. Ali a avut o copilarie dificila, fiind alungat de acasa de catre tatal lui. Totodata, medicii l-au diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist. Aceasta il face uneori sa se comporte diferit, insa Ali, cu o inteligenta stralucita, gaseste de multe ori alte rezolvari uimitoare ale unor cazuri medicale.

Taner Ölmez a mai putut fi urmarit la Kanal D in serialul „Kösem”, in rolul lui Osman al II-lea si in „Yaman”, in rolul lui Mert. 

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 35, marți, 12 octombrie 2021- VIDEO Fata lui Adil nu vrea să-și salveze tatăl?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.