Doctorul Minune ep 40 rezumat: Tatal lui Nazli ajunge de urgenta la spital! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 04 aug 2022, 18:55

Tatăl lui Nazli, în spital

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzeaza episodul 40 din "Doctorul Minune" marti, 19 octombrie 2021. Ep 40 din Doctorul Minune poate fi vazut si Live Video Online, pe kanald.ro.

Noi situatii dramatice se petrec, si in aceasta seara, intr-un nou episod din “Doctorul minune”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Tatal lui Nazli ajunge, la Urgenta, in Spitalul Berhayat. Tanara Nazli nu pare ingrijorata de starea tatalui ei, cunoscandu-l ca fiind alcoolic, insa este surprinsa cand afla, chiar de la Ali, ca tatal ei are alte probleme care l-au adus in starea aceasta, la spital.

Nazli afla despre tatal ei un adevar care o intristeaza teribil…

Pe de alta parte, Ali se va confrunta cu o situatie infioratoare. Un muncitor, care s-a prabusit cu platforma pe care lucra, de la etajul treizeci si trei al unei cladiri, are sanse, minime, sa traiasca. Ali incearca imposibilul si vrea sa salveze viata tanarului care a avut teribilul accident.

Profesorul Adil nu reuseste sa reintre in gratile fiicei sale, care nu-si gaseste locul niciunde in viata parintelui patern. Fie ca este vorba de Ali, sau de Selvi, iubita tatalui ei, Ferda se simte, in continuare, data la o parte, asa cum s-a simtit timp de mai bine de douazeci si cinci de ani.

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Doctorul Minune ep 39 rezumat: Adil se poate reface complet! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

Doctorul Minune ep 40 rezumat: Ali incearca imposiblul!

"Doctorul Minune" (original „Mucize Doktor”) ajunge marti, 19 octombrie 2021, la un episod rotund, cel cu numarul 40.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali va fi alaturi de Nazli, iubita lui afland ca tatal ei se afla in stare grava. Ali ii dezvaluie, totodata, lui Nazli ca tatal ei, care este alcoolic, locuieste pe strada.

Nazli este speriata din pricina starii tatalui ei si decisa sa faca tot ce poate pentru ca acesta sa isi schimbe viata. Desigur, dupa ce se va face bine.

Episodul 40 din "Doctorul minune" este transmis marti, 19 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D si Live Stream Online, pe kanald.ro,

accesand adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tableta, smartphone, PC sau laptop.   

Personajul principal al serialului "Doctorul Minune", Taner Ölmez, a mai putut fi urmarit la Kanal D in serialul „Kösem”, in rolul lui Osman al II-lea, si in „Yaman”, in rolul lui Mert.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 39, luni, 18 octombrie 2021- VIDEO Adil, pe care să își revină complet!

  

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.