Doctorul minune episodul 42 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, momente teribile pentru Ali!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 oct 2021, 10:24
ali vefa din doctorul minune Foto(4)
Ali trece prin cele mai crunte momente
Sursa: Captură KANAL D

In aceasta seara, de la ora 20, Kanal D difuzeaza episodul cu numarul 42 din Doctorul minune. Serialul poate fi urmarit si Live Stream Online, pe kanald.ro

Astazi in serialul “Doctorul minune”, Nazli cere sprijinul dr. Ferman pentru a-l ajuta pe Ali sa iasa cu bine din problemele aparute in urma decesului lui Kivilcim, pe masa de operatie. Dr. Ferman este convins ca Ali nu a gresit, din punct de vedere medical, si incearca sa gaseasca o cale de a-i <salva> viitorul rezidentului chirurg Ali. 

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, momente teribile pentru Ali

In plan personal, tanarul Ali se confrunta cu problemele pe care continua sa i le faca Ismet, tatal lui Nazli. Barbatul, pe langa faptul ca sustine in continuare ca a renuntat la vicile din trecut, desi Ali a remarcat contrariul, ii cere in permanenta bani lui Ali, iar tanarul nu stie cum sa-i spuna, toate aceste intamplari, iubitei lui, de teama ca aceasta va <rupe>, din nou, legatura cu tatal ei.

Vine momentul in care Ali ajunge in fata instantei de judecata. Toti colegii tanarului rezident sunt ingrijorati de soarta acestuia. O singura persoana nu se prezinta la proces, Nazli, insa tanara are un motiv intemeiat…

Nazli nu renunta la gandul ca va gasi <dovada> care sa-i salveze viitorul profesional al iubitului ei, convinsa fiind ca acesta a actionat corect, din punct de vedere medical, in cazul Kivilcim.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Online Video serialul "Doctorul Minune" Live pe Kanal D

Productia-fenomen "Doctorul minune" (cu denumirea originala: „Mucize Doktor”) este difuzata de luni pana vineri la Kanal D, de la ora 20:00. Serialul poate fi urmarit si Live Stream Online, pe kanald.ro, accesand adresa pagina oficiala de LIVE STREAM, de pe tableta, smartphone, PC sau laptop.

Indragitul serial "Doctorul minune" aduce in atentia publicului povestea impresionanta de viata a unui tanar medic rezident, Ali Vefa, ce sufera de "sindromul savantului", o afectiune din spectrul autismului, dar care

nu-l va impiedica sa isi implineasca maretul vis de a deveni un medic chirurg stralucit. Insa drumul lui Ali nu va fi deloc unul simplu ci dimpotriva, acesta va avea multe obstacole si greutati de depasit pentru a-si exercita profesia de medic si de a-si intalni marea iubire. 

Citeste si: Taner Olmez, “Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, surprinsi in ipostaze neasteptate, in timpul unei petreceri!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.