„Doctorul minune”, în curând, la Kanal D!

Autor: Marina Ionescu

Ali sufera de o tulburare din spectrul autismului,  iar inteligenta lui sclipitoare si nevoia de a face bine il aduc foarte aproape de oameni.

Intamplari la limita le demonstreaza celor din jur ca tanarul are calitati exceptionale si e acel medic care salveaza vieti.

Copilaria si-a petrecut-o intr-un sistem rigid, institutionalizat, pare stangaci in a comunica firesc cu ceilalti, dar in Ali se ascund comori de umanitate si o inteligenta peste medie, ce va fi pusa in slujba oamenilor.  

Citeste si: Cine este Taner Olmez, actorul care da viata personajului Ali Vefa din serialul turcesc "Doctorul Minune"

Ali este personajul principal al serialului „Doctorul minune”/ original: „Mucize Doktor”, o producție exceptionala,  care a înregistrat un succes uriaș în Turcia și care va putea fi urmărită, în curând, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ali este interpretat de un foarte talentat tânăr actor,Taner Ölmez, pe care publicul l-a mai putut urmări, la Kanal D, în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, în rolul lui Mert. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.