"Doctorul minune", Taner Olmez, se pregateste sa fie tata. Care va fi numele copilului “Este un lucru incredibil”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2021, 21:32

Taner Olmez va deveni tatic pentru prima data

Sursa: Captură KANAL D

Indragitul actor Taner Olmez si sotia sa Ece Cesmioglu vor deveni parinti si sunt extrem de fericiti.

Taner Olmez, interpretul personajului Ali Vefa din serialul de succes "Doctorul Minune", difuzat de Kanal D, se pregateste sa devina tata. Celebrul actor in varsta de 35 de ani a povestit presei din Turcia ca abia asteapta sa isi tina in brate bebelusul, care va fi o fetita si va purta numele de Zeynep.

Taner Olmez, se pregateste sa fie tata

Taner Olmez s-a casatorit anul acesta, in iunie, cu actrita Ece Cesmioglu, in varsta de 30 de ani si vestea ca vor fi parinti a venit la scurt timp dupa

fericitul eveniment.

Citeste si: Taner Ölmez din „Doctorul Minune” se pregătește de un nou serial. Iată câteva detalii despre noua producție turcească

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am fost foarte fericit cand am aflat ca voi fi tata. Este un lucru incredibil. Imi doresc sa o cheme Zeynep, pentru ca toate persoanele cu acest nume care au fost in viata mea au fost oameni foarte, foarte buni. Mai avem si alte nume pe lista, decizia o vom lua impreuna",  a declarat indragitul actor publicatiei Milliyet.

Pe Taner Olmez il puteti urmari in serialul "Doctorul Minune", de luni pana vineri, incepand cu ora 20.00,

la Kanal D.

Citeste si: Indragitul Taner Olmez a dezvaluit sexul bebelusului asteptat cu mare drag de el si de sotia sa! Tanarul actor este in al noualea cer de bucurie!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.