Doga îi spune lui Fatih că nu se va mai întoarce niciodată în casa familiei lui. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 15 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 8 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 15 al serialului “O dragoste”?

Abdullah se confruntă cu o dezamăgire covârșitoare atunci când Leman îi dezvăluie că Omer și Alev au o relație. Programată să aibă o întâlnire cu Alev la prânz, Abdullah, copleșit de supărare, anulează întâlnirea.

Alev, neînțelegând ce s-a întâmplat, este surprinsă de distanța bruscă pe care Abdullah o manifestă.

În ciuda momentului tensionat, neînțelegerea este curând lămurită, iar Abdullah o sună rapid pe Alev pentru a clarifica situația. Cu toate acestea, Alev pare să fie rece și distantă față de el, acceptând ulterior invitația lui Can de a ieși în oraș.

Nursema se confruntă cu o situație jenantă. În vizită la Umut, băiatul pe care îl iubește, este întâmpinată la ușă de mama lui.

Din cauza îmbrăcămintei sale modeste, mama crede că Nursema este femeia de serviciu, ceea ce o jignește profund pe Nursema. Încercările lui Umut de a o îmblânzi sunt în zadar, iar Nursema părăsește casa în lacrimi.

Între timp, Doga îi spune lui Fatih că nu se va mai întoarce niciodată în casa familiei și îi cere acestuia să se mute cu ea la bunica ei. Fatih este devastat și o roagă pe Kivilcim să o ajute să își convingă soția să se întoarcă la el, însă Kivilcim refuză categoric să se implice.

Pe măsură ce intrigile se adâncesc, Nursema și Umut își declară în cele din urmă sentimentele unul față de celălalt. Între timp, Nilay încearcă să pună mâna pe o dovadă a relației lor, dar nu reușește.

Leman suferă o cădere nervoasă și este internată într-o clinică. Această întorsătură de evenimente ajută la finalizarea procesului de divorț, iar Omer își exprimă deschis dragostea față de Kivilcim, provocând o ruptură definitivă între el și Leman.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

În final, tensiunile ating punctul culminant atunci când Leman fuge din spital și se întoarce la familia Unal, dezvăluind adevărul despre relația dintre Omer și Kivilcim.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 15-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

„O Dragoste” este unul dintre serialele care atrage atenția publicului cu o poveste complexă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale.

Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, este interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Ea se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce aceștia se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro. Incepand de astăzi, sunt disponibile primele 5 episoade din serialul tău preferat, exclusiv pe Kanald.ro

Odată cu difuzarea acestui serial, fanii vor fi atrași de interpretările unor actori de renume internațional, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .