Doga îl părăsește pe Fatih și se mută acasă la Kivilcim. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 13 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 6 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 13 al serialului “O dragoste”?

Doga îl părăsește pe Fatih și se mută acasă la mama ei, Kivilcim. Pembe și Nursema se duc în vizită și încearcă să o convingă să se întoarcă acasă, dar Doga este decisă să divorțeze.

În ciuda eforturilor disperate ale lui Fatih și ale părinților săi de a o convinge să revină asupra deciziei sale, Doga rămâne fermă în hotărârea de a divorța. Ea îi exprimă lui Fatih sentimentele ei sincere, dar și refuzul de a-și sacrifica propriile idealuri și libertatea pentru a se conforma normelor rigide impuse de familia soțului ei. Leman devine tot mai insistentă și începe să-l hărțuiască pe Omer urmărind-ul tot timpul când pleacă de la birou, ba chiar merge acasă la el și-l acuză că vrea să divorțeze de ea din cauza lui Kivilcim.
Omer îi amintește că ei sunt despărțiți de câțiva ani și că el nu a iubit-o niciodată. Leman îi spune că nu este adevărat și că știe că și el o iubește. Omer îi povestește lui Can despre hărțuirea lui Leman. Can îi zice că trebuie să dovedească faptul că este instabilă psihic și că poate să folosească asta la proces pentru a putea obține divorțul.

În același timp, intriga se complică și în cazul lui Mustafa și Nilay, care fug de acasă din cauza unor conflicte familiale. Doga merge după ei la hotel și îi duce în casa mamei sale și le spune că pot să rămână acolo un timp. Abdullah o sună pe Kivilcim și o roagă să se întâlnească cu el pentru a discuta despre situația copiilor lor, Fatih și Doga. Omer află despre asta.

Fiindcă Kivilcim a refuzat să se întâlnească cu el pentru a-i putea spune adevărul, Omer profită de această ocazie și merge la întâlnire în locul lui Abdullah.

Citește și: Cine este Sila Turkoglu, cea care îi va da viață personajului Doga în serialul „O dragoste”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 13-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul „O Dragoste” atrage atenția publicului cu o poveste complexă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Protagonista, Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, este portretizată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Ea se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce cei doi se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Unul dinte personajele principale ale serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit renumita actriță în urmă cu 11 ani

Fanii serialelor turcești vor fi acaparați de interpretările unice ale unor actori de top, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Puteți urmări serialul „O Dragoste” și în mediul online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând următorul link:  https://www.kanald.ro/live.html .