Doga, în dificultate! Ce vedem în episodul de astăzi din serialul “O dragoste”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 27 feb 2024, 15:41

Ce vedem în episodul de astăzi din serialul “O dragoste”

Sursa: Kanal D

Tensiunile sunt la ordinea zilei în tradiționalista familie Unal, în această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D.

Pembe este șocată atunci când își surprinde soțul, pe Abdullah, venind în fața frumoasei Alev cu un imens buchet de trandafiri și are convingerea că bărbatul o înșeală. Când Kivilcim află ce s-a întâmplat și știind cum ar putea interpreta familia Unal o astfel de situație, îi cere surorii sale să meargă la Pembe pentru a o asigura că ea nu are nicio vină în situația stânjenitoare în care au fost puse de către Abdullah.

Ce vedem în episodul de astăzi din serialul “O dragoste”

Totodată, Kivilcim încearcă să rezolve și problema pe care o are Doga cu tatăl său, după ce tânăra a fost deranjată de vizita acestuia cu Ecem, în casa familiei Unal. Doga consideră că tatăl său profită de faptul că familia Unal este foarte înstărită și că acesta ar dori să profite de anumite avantaje materiale.

Kayhan, în schimb, fostul soț al lui Kivilcim, consideră că înverșunarea lui Doga se datorează din cauza geloziei fostei sale soții.

Citește și: Cine este și câți ani are Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”. Iată cum arăta talentata actriță în urmă cu 14 ani, când se lupta cu kilogramele în plus

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Doga se simte tot mai exclusă din familia soțului său, tânăra nefiind de acord cu rânduielile familiei acestuia, în care ea nu are niciun cuvânt de spus. Mai mult decât atât, Doga va avea parte de un șoc atunci când Fatih află că a fost mințit de către soția sa într-o chestiune extrem de importantă.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.