Doga, în fața unei decizii dureroase! Aflați ce condiții neașteptate îi va impune Fatih fostei sale soții și ce se va întâmpla cu micuța Cemre, marți, 9 aprilie, de la ora 20:00, într-un nou episod dramatic din serialul “O dragoste” 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2024, 14:09
video Foto(6)

Fatih obține custodia fiicei sale, iar Doga suferă cumplit! „Mă doare sufletul!” Tânăra va fi nevoită să facă o alegere dureroasă! Aflați ce îi va propune fostul ei soț dar și ce se va petrece la conacul familiei Unal, marți, 9 aprilie, în serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Producția turcească “O dragoste” a captivat publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și surprinde în continuare cu noi momente emoționante, intrigi uluitoare și răsturnări neașteptate de situație, de marți până vineri, de la ora 20:00. Doga va trece prin cele mai dificile momente din viața sa, după pierderea custodiei fiicei sale. Tânăra va lupta din răsputeri pentru a-și recupera bebelușul, dar se va lovi din nou de zidul ridicat de Fatih, între ea si micuța Cemre.

Doga, doborâtă de pierderea custodiei micuței Cemre

Verdictul crud al judecătorului a îngenuncheat-o pe Doga. Tânăra se va vedea nevoită să apeleze la un medic specialist pentru a-și vindecă depresia în care riscă să se adâncească. Sprijinită de mama sa, tânăra va urma un tratament, însă îi va fi din ce în ce mai greu să se recupereze deoarece dorul de fiica ei o va măcina profund și îi va agrava starea psihică.

Citește și: Cum arăta Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, în urmă cu șase ani, la început de carieră! Iată cum arăta renumita actriță când a debutat pe platourile de filmare

În vreme ce la conacul familiei Unal, toată lumea este din ce în ce mai fericită de apariția micuței Cemre, Doga va trăi momente de coșmar și se va frământa teribil pentru a găsi o soluție.

Primul pas în demersurile sale va fi acela de a merge la un medic specialist pentru a se trata de depresie, așa cum îi sugerase judecătorul, însă terapia nu va da rapid roadele așteptate, deoarece tânăra va avea tendința de renunțare. Însă cu ajutorul familiei sale, aceasta va reuși să își recapete forțele fizice și psihice și totodată să reia lupta împotriva fostului ei soț.

Doga: Deci sunt nebună, nu?

Kivilcim: Revino-ți! Pentru tine, pentru fiica ta, pentru mine!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Doga: Nu pot să-mi revin, mamă! Vreau că cei care mă împiedică să îmi alăptez copilul să plătească pentru asta, mamă!

Doga, nevoită să facă o alegere dureroasă de dragul fiicei sale

Între timp, Omer îi va reproșa lui Fatih faptul că s-a folosit de bunele lui intenții de a-l ajută în apropierea de Doga. Unchiul lui îi va cere explicații pentru înscenarea făcută pentru a câștigă incorect custodia fiicei lui. Iar Fatih
îi va răspunde cu nonșalanță că a făcut de dragul micuței Cemre, pentru a o recupera.

Ajunsă la capătul răbdării, Doga va merge împreună cu mama sa la conacul familiei Unal, unde îi va cere lui Fatih să îi permită să își vadă fiica. Însă tânăra se va lovi de refuzul categoric al fostului ei soț. Mai mult decât atât, Fatih îi va impune să aleagă între a rămâne alături de mama ei și a reveni alături de el și de fiica lor.

Citește și: Doğukan Güngör, care joacă rolul Fatih în producția „O dragoste”, pasiune nebănuită! Cum arată tânărul actor în postura de băiat rău, dincolo de rolul bărbatului conservator din serial

Aflați ce decizie va lua Doga și ce se va întâmpla cu cele două familii răzvrătite, într-un nou episod captivant și palpitant din serialul O dragoste, marți, 9 aprilie 2024, de la ora 20:00, la Kanal D!