Dogan din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de familia sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Murat Aygen, în cea mai recentă vacanță în compania celor mai iubite persoane din viața lui

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2023, 14:47
Foto(6)

Dogan din serialul Prețul fericirii, în cele mai emoționante ipostaze alături de soție și de fiica lor! Celebrul actor Murat Aygen a organizat o vacanță de pomină pentru marile lui iubiri! Iată ce tablou frumos de familie!

Murat Aygen are 51 de ani și se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, actorul a demonstrat un talent uluitor și o carisma deosebită, în multe producții de excepție în care a jucat și care i-au adus mari succese și celebritate. Publicul din România l-a cunoscut chipeșul actor încă din anul 2014, când a jucat în producția Yaman, în care a dat viață personajului Faruk, apoi în serialul Mireasă din Istanbul.

În anul 2021 Murat a revenit la Kanal D în serialul Doctorul minune, în care a jucat rolul medicului Tanju. Iar în 2022 acesta a fost cooptat și în distribuția producției Prețul fericirii, în care a interpretat rolul Dogan.

Dogan din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de familia sa

Murat Aygen a venit pe lume în anul 1971 în Diyarbakır, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să meargă în Istanbul, unde s-a înscris la Facultatea de Biologie, în cadrul Universității

de Stat. Însă treptat a realizat faptul că nu va putea profesa în acel domeniu și a decis să studieze în paralel și actoria, în cadrul Universității Mimar Sinan, renunțând astfel la meseria de biolog pe care o alesese inițial, la îndemnul părinților săi.

În 1998, Murat Aygen a debutat pe platourile de filmare ale serialului Örümcek, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Carismaticul actor a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte importante și a devenit tot mai cunoscut și adulat de publicul larg.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile de filmare! „Toți pentru unul și unul pentru toți”

Dincolo de cariera fulminantă, Murat Aygen este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită, care îl motivează zi de zi și îi oferă energie pozitivă. Celebrul actor este căsătorit din anul 2010 cu actrița Nihan Asli Elmas, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare, care i-a dăruit o fiică minunată. De curând, Murat a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini inedite în care apară alături de soție și de fiica lor, în timpul celei mai recente vacanțe petrecute împreună.

Citește și: Câte episoade are serialul Prețul Fericirii? Povestea lui Zeynep și Yildiz este absolut captivantă