Doğukan Güngör, actorul care joacă rolul Fatih în serialul „O dragoste”, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit chipeșul actor și ce mesaj a transmis fanilor săi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 21:37

Doğukan Güngör, actorul care dă viață personajului Fatih în serialul „O dragoste”, a suferit un accident cumplit chiar pe platourile de filmare ale îndrăgitei producții! Iată ce mesaj le-a transmis fanilor săi și care este starea lui de sănătate!

Doğukan Güngör se numără printre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 27 de ani, actorul a jucat deja în câteva producții de excepție și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de amploare. Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor în anul 2023, când a jucat în serialul Promisiunea, în rolul Hamit, iar de curând a revenit la Kanal D în serialul O dragoste, în care da viață personajului principal Fatih.

La finalul anului trecut, Doğukan Güngör a suferit un accident chiar pe platourile de filmare.

Doğukan Güngör, actorul care da viață personajului Fatih în serialul „O dragoste”, accident cumplit pe platourile de filmare

Doğukan Güngör a venit pe lume în 1996, în Ankara, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară și sprijin material pentru a-și finaliza studiile. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Beykent, din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes și astfel a reușit să își vadă împlinita marea lui dorința.

Citește și: Cine este și câți ani are Doğukan Güngör, cel care dă viață personajului principal Fatih în noul serial „O dragoste”

În anul 2017, Doğukan Güngör a debutat pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, unde a dovedit un talent uluitor încă de la primele roluri jucate. Și tot în același an, carismaticul actor a debutat și pe platourile de filmare ale producției Savaşçı, cu un rol secundar, care i-a deschis drumul spre carieră strălucită de astăzi.

Cel mai recent rol jucat de Doğukan Güngör a fost cel din serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Fatih, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum pe plan profesional și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Drama neștiută a actorului Doğukan Güngör, Fatih din "O dragoste", serial difuzat de luni până vineri, la Kanal D

În toamna anului trecut, Doğukan Güngör a suferit un accident teribil chiar pe platourile de filmare ale serialului O dragoste. Tânărul actor le-a împărtășit și fanilor săi din mediul online ceea ce i s-a întâmplat și a publicat o imagine în care și-a făcut apariția cu o rana la mâna. Acesta a transmis și un scurt mesaj în dreptul imaginii, prin care a dat de înțeles că astfel de incidente se pot întâmplă la filmări.

„Ei bine, astea se întâmplă!”, a scris Doğukan Güngör, pe contul lui de Instagram.